Selam

Selam arkadaşlar. Adım Doğan. Sitenizi trafikte birinizin bana Motosiklet.net e üyemisin demesiyle öğrenmiş oldum.
Baya bi zaman geçti kısmet bu gün katılmakmış o günden beri aklımda kaldı.

23 yaşımdayım Hyosung gt250r kullanıyorum ilk motorum henüz 4000 km lik bir tecrübem var (kışın yaptım bunu).

Canım deli gibi motor sürmek istiyor. Özellikle grup gezilerine katılmak çok istiyorum. Gezilerde ve forumda görüşmek dileğiyle...

Hoşbulduk. Yaşımı yazdım zaten. :)
İstanbulda avrupa yakasında oturuyorum.

Hoşgeldin Kardeşim Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.
Garipceye pazar gunu bir gezi var tavsiye ederim mutlaka bende motor olmadıgı için katılamıyorum yoksa kesin orda olurdum:wiinkk:

Selam arkadaşlar. Adım Doğan. Sitenizi trafikte birinizin bana Motosiklet.net e üyemisin demesiyle öğrenmiş oldum.
Baya bi zaman geçti kısmet bu gün katılmakmış o günden beri aklımda kaldı.

23 yaşımdayım Hyosung gt250r kullanıyorum ilk motorum henüz 4000 km lik bir tecrübem var (kışın yaptım bunu).

Canım deli gibi motor sürmek istiyor. Özellikle grup gezilerine katılmak çok istiyorum. Gezilerde ve forumda görüşmek dileğiyle...

Hoşgeldin ....Normal kullan senin için daha faydalı...

Hepinize teşşekür ediyorum hoşbulduk. Deli gibi motor kullanmak istiyorum derken gezmek anlamında dedim. :)

Hoş geldin aramıza kardeşim tekerin düz bassın katılımcı olman dileğiyle:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar