Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu arada dün direksiyon sınavım vardı tamamdır. insallah en kısa sürede ehliyet cepte bu mutlu haberimide sizinle paylaşmak istedim :cherry: :cherry: :cherry:
hayırlı olsun iiiii günlerde kullanman dileğiyle .. her yazdığında hemen cvb verilmesini bekleme ... tuzlu olmamak kaydıyla bir mondial ci olarak 2006 modellerinden herhangi birini tavsiye edebilirim .. senin istediğin güce bağlı .. oky :cat:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle hoşgeldin..
eğer dediğin gibi kaynaşma durumunu istiyorsan,forumlara bak,oku ve düşüncelerini yaz.
mutlaka sana hitap edecek bişeyler bulursun.
sende merak ettiği konularla ilgili başlıklar açablirsin.ancak önce bu konuyu formlarda armanı tavsiye ederim.
imkanın varsa toplantılara katıl..asıl aktiflik orada..
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin
perilinde dediği gibi öncelikle forumlara bak ilgili çeken konular için yorumlarını ekle bir süre sonra zaten kendinin nasıl bir dostluk ortamı içinde olduğunu anlayacaksın
Hoşgeldin...Arkadaşlar söylenecek şeyleri söylemiş zaten gerisi sana kalmış olaya action katmak senin elinde :cat: Bu arada Can İzmirin neresindensin dostum? Öğrenci demişsin ne öğrencisisin (lise,üniversite,ilkokul,açık öğretim vs.vs.vs.)