Selam

:king: aslında kayıt olalı nerdeyse bir ay olacak ama tanışmak bugüneymiş hepinize merhabalar ve sevgiler

Motorummu ? yok
ehliyetim yok askerlik yüsünden alamıyorum gitmeyi unuttumda (4yıl oluyor unutalı :cherry: ) şimdi onlarda beni cezalandırıyor ehliyet vermiyor ama inanın rüzgarla kardeş olabilmeyi o kadar çok istiyorumki ah ah bir yolu olsa keşke eskiden motorları çevirmezlerdi istisna yani ama şimdi kıllığına ben motor almaya niyetlendim ya :) önlerine geleni çeviriyorlar ehliyeti olanlara çok imreniyorum çokk çoookkk...
Neyse çok yazdım daha tanışma mesajında çenem düştü pardon klavyem düştü :)
Hepinize kazasız belasız arızasız günler güneş daima sizler için doğsun...

Motosikleti
Su Motoru
cisenc, bende askere gitmeyi yaklaşık 3 senedir hep unutuyorum ve daha 5-6 sene hatırlamayacağım gibi :), inşallah istediğim motora ve ehliyete sahip olursun ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bounce: :rendeer:

Moderatör (forrap)
HoŞgElDiN :rendeer: Askerliği bir an önce yap bence dostum nasıl olsa mike mike yapıcaksın vatan borcu en azından şimdi yapda yarın bi gün karşına gerçekten çok seviceğin deli gibi aşık olacağın bi kız çıkarsa onu bekletmek zorunda kalma işte o zaman askerlik daha zor olur...Bakınız amcam :) yıllarca bi bok yapmadı daha doğrusu yaptıda geriye bişey kalmadı tam hayatını düzene koyucaktı birisini sevdi ama 15 ay bekledi evlenmek için tabi kızda...Ama şu anda 9 aydır evliler...Benden tavsiye bir an önce yapmandır...Hem İzmir deysen söz uğurlamayada gelirim :cat: Tekrar hoşgeldin...

aleykümselam dostum, hoşgeldin. inşallah hayırlısı ile motorunu alırsın. allah kaza bela vermesin cümlemizede sanada(amin) :rendeer:

Teşekkürler

hoşbulduk ve çok teşekkür ederim siteyi gezerken çok sıcak bir ortama girdiğimi anlamıştım ama inanın bu kadar sıcak karşılanacağımı tahmin etmiyordum.

çok teşekkür ederim arkadaşlar...

makdem sende hoşgeldin

:cat: :bestmt: :cat: :bestmt: :cat: :bestmt: :rendeer: :bounce: :queen: :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar