selam

öncelikle herkese hayırlı geceler
bende motosiklet sevdasına tutulanlardanım yaklaşık olarak 1 hafta boyunca sitenizi takip ettim hoş açıklayıcı bilgiler edindim bunların devamını sağlamak amacıyla üye oldum
adım sinan kanuni racer 200 almayı planlıyorum çin japon çekişmelerinizde keyif verici açıkçası böylece doğru bilgiler daha çabuk gün ışığına çıkıyor
yalnız aklıma takılan bi soru var boyum 1.78 ve 55 kg mım daha önce hiç motor kullanmadığımdan sizce tercih edeceğim motora yeterlimidir ?
teşekkürler

Aramıza hoşgeldiniz. Katılımcı olmanız dileği ile.. :rendeer: Çin min artık. Yaklaşık 140-150km/s hız yapar. Motora sığarsınız problem değil. Gidon'la sürücü mesafesi zaten pek yakın değil. Kilo olarak ise boya göre ortalamanın altında sanırım. Bu yüzden motoru yormaz ve zorlalamış olursunuz. Birde hızlı gider :) Motoru aldıktan sonra eğitim öneririm. Eğer eğitime imkanın yoksa, boş açık bir arazide veya tenha, bin de bir araç geçen yerlerde dur-kalk, gaz-debriyaj, vb. teknik sürüşlere alışmadan trafiğe çıkmamalısın. Aksi halde panik olup işleri iyice kötüye sürersin Allah korusun...

teşekkür ederim
evet kilo boy ortalamasının biraz altında ama hızlı gitmek gibi bi heves içerisinde değilim sağ sağlim gidip geleyim yeter bana
motoru olan arkadaşlarım var onlardan öğrencez artık kullanmayı
emanet araç kullanmayı sevmediğimden dolayı onlarada herhangi bi teklifte bulunmadım açıkçası bir an önce kullanayım da öğreneyim gibilerinden

Yeni başlangıç olacağı için 2.el bir motosikletle başlaman daha mantıklı olur. İstediğin herhangi bir modelin 2. eli daha mantıklı. Öğrenme aşamasında illaki düşeceksindir.

2. el fiyatları ile sıfır fiyatları arasında 1000 ytl fark var internette gördüğüm kadarıyla tabi eğer ki fiyatlar şişirilmemişse kanuni bayisine sorduğumda 3500 ytl dediler racer 200 ün fiyatını
burdan da öğrendiğim kadarıyla bu tip motorlar genelde başlangıç motoru olarak tercih edildiğinden 2. el satılık olanlarında benim motorumun başından geçecek olanların benzer durumlarla karşılaştığını varsayıyorum
tanıdık aracılığıyla falan olsa 2. elde tercih edebilirim tavsiyeleriniz doğrultusunda
birde merak ettiğim diğer bi husus ise aynı klasmanda ve fiyat değerine sahip hangi markaların modelleri alternatif olabilir

öncelikle herkese hayırlı geceler
bende motosiklet sevdasına tutulanlardanım yaklaşık olarak 1 hafta boyunca sitenizi takip ettim hoş açıklayıcı bilgiler edindim bunların devamını sağlamak amacıyla üye oldum
adım sinan kanuni racer 200 almayı planlıyorum çin japon çekişmelerinizde keyif verici açıkçası böylece doğru bilgiler daha çabuk gün ışığına çıkıyor
yalnız aklıma takılan bi soru var boyum 1.78 ve 55 kg mım daha önce hiç motor kullanmadığımdan sizce tercih edeceğim motora yeterlimidir ?
teşekkürler

hoşgeldin adaş. ben de sinan :) gel biz iki adaş birertane ybr alalım. kafamıza göre takılalım :) mayıs haziran gibi scooter'ıma kardeş olarak bi ybr almayı düşünüyrum nasipse. :)

aramıza hoşgeldin.alacağın motor şimdiden hayırlı olsun.:rendeer:

aramıza hoşgeldin dostum öncelıkle hayırlı ugurlu olsun diyelim alacagın motorun hanı buna fırsatcılık deme zaten hoşgeldın diyecektim :queen::queen::queen: bende kanuni tiger 250 var 2007 model ilgilenirsen sorunsuz düşünürsenözelden msn ardesim var daha detaylı konusuruz :cat: tekrar hoşgeldın

hoşgeldin sinan kardeş motırına en kısa zamanda kavuşman dileğiyle

aramıza hoşgeldin..
kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..
şimdiden hayırlı olsun diyelim ..
kazasız , belasız , keyifli sürüşler dilerim...
::tutkuy::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
h.g. kardeşim alternatıf olarak zealsun var hatta bana göre o motor daha kalıplı ve daha güzel ona bı bak derım :cat:

teşekkürler arkadaşlar zealsun görüntü itibariyle gözü dolduran motosiklet ama teknik bilgileri konusunda bilgim yok gerçi genel anlamda motosiklet konusunda öyle ama artık gün yaklaştıkça hep beraber bana bi marka ve model seçeriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar