Almancı aramıza hoşgeldin...Tanışmak ve görüşmek üzere...Özeline Linkler bıraktım hevesine yardımcı olacak umarım ve beklerim..
Bin auc ne kanacke:queen:
Almancı aramıza hoşgeldin...Tanışmak ve görüşmek üzere...Özeline Linkler bıraktım hevesine yardımcı olacak umarım ve beklerim..
motorsiklet deil motosiklet hoşgeldiniz![]()
hey na alles klar wir hoffen das sie bei uns eine gute zeit ver bringen wo genau aus stuttgart
Merhaba arkadaslar,
araniza Almanyadan katilmak istiyorum. Genc yillarda Yamaha RD 80 LC II ´im vardr. Iki ufak Kaza sonucu bu Motorsiklet virusudan kurtulmak istdim ve yaklasik 20 senedir Motorlu iki tekerlek üstüne binmedim. Su günlerde icimdeki Virus "Yetti Gali":mrgreen: dedi galiba ve yeni yeni hallere büründügümü fark ettim. Bu isin sonu A2 Ehliyet,Trans Alp 660 V veya Varadero 1000 gibi güzüküyor.
Gelismeleri sizlere Aktaririm.
Siladan Selamlar.
Geri kalan Kask.
Bunu da uygun mu alsam kendi güvenligim icin iyisine mi baksam kararsizim
öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim :rendeer:
kask konusunda kesinlikle kendi güvenliğini düşünüp paraya kıyman lazım...
forumda aratırsan fiyat/performans bakımından kaliteli kasklar bulabilirsin :cat:
valla gözünden kacmıyooo bakıyom da TDK gibisin...
Arkadasda Ögretim görevlilik var galiba. Baksana enseledi beni.ale:
barii türkce alt yası gecseydin be abiii ..hadi ben anlıyomm alm. ya alm. bilmeyenler ne yapsınn?
Sende mi Almanci.:queen: (Soru baya arabesk (Ferdi Baba) oldu.)
hoşgeldiniz..umarım kalıcı olursun fırsat buldukca da katılımcı olursun diyim bari. buu öle virüs kii atsan atamazsınn satsan satamazsınnnA2 Ehliyet bende alıyomm..ama mutlaka al ihmal etme..