Selam

Merhaba arkadaslar,

araniza Almanyadan katilmak istiyorum. Genc yillarda Yamaha RD 80 LC II ´im vardr. Iki ufak Kaza sonucu bu Motorsiklet virusudan kurtulmak istdim ve yaklasik 20 senedir Motorlu iki tekerlek üstüne binmedim. Su günlerde icimdeki Virus "Yetti Gali":mrgreen: dedi galiba ve yeni yeni hallere büründügümü fark ettim. Bu isin sonu A2 Ehliyet, Trans Alp 660 V veya Varadero 1000 gibi güzüküyor.

Gelismeleri sizlere Aktaririm.

Siladan Selamlar.

hey na alles klar wir hoffen das sie bei uns eine gute zeit ver bringen wo genau aus stuttgart

Moin, Nicht ganz stuttgart sondern Ostfildern.
Ama MOTOSIKLET (FB LI arkadasim ögretti :cherry:) ciler sizli bizli konusmamali bence.
Sen Almanyanin neresindensin?

Hoşgeldin.20 sene önce 79cc/10bg'lik bir makinayla motor tecrüben olmuş ama bu TA'ya yeterlimidir? Hatta abartmış ve VARADERO demişsinki ben bunu hiç tavsiye etmiyorum.

Hoşgeldin.20 sene önce 79cc/10bg'lik bir makinayla motor tecrüben olmuş ama bu TA'ya yeterlimidir? Hatta abartmış ve VARADERO demişsinki ben bunu hiç tavsiye etmiyorum.

Evet, Dark Diamond, Arkadsima tesekkür ederim. 20 Sen önceki Tecrübeye artik tecrübe demek yanlis olur. Varaderodan baya cekiniyorum.
Su anki düsüncem eski bir Transalp alip tecrübe edinmektir.

aramıza hoşşgeldin :) alamanya daki tüm türklere sewgiler selamlar :rendeer:

Hoşgeldiniz. Umarım kazasız belasız tekrar başlarsınız. Hoşçakalın.

Moin, Nicht ganz stuttgart sondern Ostfildern.
Ama MOTOSIKLET (FB LI arkadasim ögretti :cherry:) ciler sizli bizli konusmamali bence.
Sen Almanyanin neresindensin?

ich habe mal in ludwigsbur ge wohnt aber jezt nicht mehr jezt wohne ich in adana son kak na ja was kan ich schon da gegen machen meine eltern wollten es
eee almanyada havalar nasıl öyle:queen:

alamancılar alamancılar nereye getseler yabancılar hahaha :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ich habe mal in ludwigsbur ge wohnt aber jezt nicht mehr jezt wohne ich in adana son kak na ja was kan ich schon da gegen machen meine eltern wollten es

Valla bu durumuna üzülsen de olur sevinsende olur.
Bir gün göreceksin almancilar tek tek geri dönecek. Cünkü Türkiye geiderek daha cazibeli bir Ülke oldu bile biz almancilar bunun farkina daha varamadik:silent:

Stuttgart ve cevresinde tam Motosiklet havasi vardi bugün.Goldener Herbst dedigimiz hava. Bol Günesli.

Selamlar Alman! :bounce:

Valla bu durumuna üzülsen de olur sevinsende olur.
Bir gün göreceksin almancilar tek tek geri dönecek. Cünkü Türkiye geiderek daha cazibeli bir Ülke oldu bile biz almancilar bunun farkina daha varamadik:silent:

Stuttgart ve cevresinde tam Motosiklet havasi vardi bugün.Goldener Herbst dedigimiz hava. Bol Günesli.

Selamlar Alman! :bounce:

ja genau bizimkilerde farkına vardı da geldfi galiba neysa haste ne msn oder so:rendeer:

Evet, Dark Diamond, Arkadsima tesekkür ederim. 20 Sen önceki Tecrübeye artik tecrübe demek yanlis olur. Varaderodan baya cekiniyorum.
Su anki düsüncem eski bir Transalp alip tecrübe edinmektir.

Dostum,Almanya'daki kanunları tam bilmemekle birlikte avrupada A2 veya muadili bir ehliyet aldığında ilk senelerde 250cc sınırlaması yokmudur? İkinci elde avrupadaki avantajı tahmin edebiliyorum.Bence temiz bi 250cc'yle başlamanı tavsiye ediyorum.Hem fazla zarar etmemiş olursun hemde hatayı bi nebze affeden makinadan başlamış olursun.Tabi karar sonuçta senin:cat:

25 yas üzeri sinirlama kalkti

Oguz kardes
Türkiye fiyatlarini bilmiyorum ama durumuna göre bir TA´i 3,6-5,0 Milyar arasi alinir.
C:\Dokumente und Einstellungen\Papaliki\Eigene Dateien\Eigene Bilder\TA.JPG
SInIrlama 25 yas üzere kalkti. Bu Tip ehliyetin Adi sinirsiz A olarak geciyor.

Ortada daha fol yok... :mrgreen: Bizimkisi Merakdan ilersi yok su an zaten.

Selamlar

Merhaba arkadaslar,

araniza Almanyadan katilmak istiyorum. Genc yillarda Yamaha RD 80 LC II ´im vardr. Iki ufak Kaza sonucu bu Motorsiklet virusudan kurtulmak istdim ve yaklasik 20 senedir Motorlu iki tekerlek üstüne binmedim. Su günlerde icimdeki Virus "Yetti Gali":mrgreen: dedi galiba ve yeni yeni hallere büründügümü fark ettim. Bu isin sonu A2 Ehliyet, Trans Alp 660 V veya Varadero 1000 gibi güzüküyor.

Gelismeleri sizlere Aktaririm.

Siladan Selamlar.

aramıza hoşgeldın eh o zaman motorun ne olursa olsun sımdıden hayırlayalım dımı hayırlı olsun ıyı gunlerde bınmen dılegıyle :cat:

Topluca Hosbuldum

Arkadaslar,
hepinize topluca hosbuldum.:cat: deyip sizleri selamliyorum.:wiinkk:
Ortak paydasi Motosiklet olan arkadaslarla sohbet etmek baya zevkliymis.

Ilk gelismeleri aktarayayim:
Ehliyet icin Sürücü kursu netlesti gibi. Fiyatlar baya tuzlu.:pr:
Pantolon ve Cizme ve jeket siparis edildi.
Geri kalan Kask.

Bunu da uygun mu alsam kendi günvenligim icin iyisine mi baksam kararsizim Ama bi güvenlik Müh. olarak iyisine giderim heralde. Ama bu da ehliyet isini 1-2 Arkaya atar.:farao:

Neyse!...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar