Selam

Herhese merhaba,
Ben 32 yaşında ve hala motorsikletle tanışmamış ama en kısa sürede tanışmak isteyen biriyim. Motorsikletin "M" sinden anlamam ama çok iyi öğrenirim :)

Bu forumu yeni buldum, bir süre inceleyeceğim ardından tecrübeli arkadaşlardan hangi marka ve modeli tercih etmeliyim? sorusuna cevap isteyeceğim. Umarım sizleri sorularımla sıkmam.
Saygılarımla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba hoşgeldin. :)

hoşgeldin hocam
hangi tarz dan hoşlanıyorsun
supersport racing mi
enduro mu
chopper mı
goldwing tarzı mı

hoşgeldin hocam
hangi tarz dan hoşlanıyorsun
supersport racing mi
enduro mu
chopper mı
goldwing tarzı mı

:D
Hocam ben anlamaz bunlardan.

Foruma bir göz attımda benim için en iyisi 125 cc birşey gibi duruyor. Ya da maksimum 250 cc kadar.

Dediğim gibi bu konuda hiçbir bilgim yok. Bazı sorular sıralayacağım,
1. Ehliyet kaç cc den sonra gerekli?, Yada kriter motorun gücü ile alakalı değilde vitesli olması ile mi alakalı?
2. Alacağım motor ile üzerindeki yolcuların ağırlığı arasındaki ilişki nedir? Söylemesi ayıp 115 kiloyumda. Özellikle günlük 40-50km kadar bir yolum olacak. Eşime arabayı vereceğim kendim motoru kullanacağım, haftasonları dağ bayır gezmeyi istiyorum.
3. Ortalama olarak 8-10.000 YTL arasında bir bütçe ayırabilirim başlangıç için, tam size göre bir model bu diyeceğiniz bir öneri varsa bütçeyi daha arttırabilirim.
4. Kendim Balıkesir'in Edremit İlçesinde oturuyorum. Yani servis - yedek parça problemi olmayan bir alet olması gerekiyor herhalde. Gerekirse servise götürmek için römork yada büyük araç gibi imkanlarım var ama bunun sürekli olması çok tatsız olur. (Bunu alırsan sanayiden çıkmazsın denmemeli :D)
5. Motor sürüş teknikleri kursları nerelerde açılır, tek bildiğim Honda'nın kursları. Sıfırdan başlayanlar için uygunmudur?

Şimdilik sorular bu kadar. Umarım saçmalamamışımdır. Çok bilgili arkadaşlar var aramızda, bunlarla uğraşmak can sıkıcı olabilir.

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

hoş geldi enkısa zamanda istediğin motoruna kavuşursun işallah arkadşım:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba abicim aramıza hoşgeldiniz.Bizde ilk başlarda motosikletin m sinden anlamazdık ama zamanla oluyo bişeler...

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar