selam

Merhabalar.
Aranıza bugün katıldım.16 yıllık motosiklet kullanıcısıyım.Halen 2000 model temiz bir Suzuki Bandit GSF 1200 SAY ( ABS ) sahibiyim.Aslında gönlüm hep endurodan yana ama 2000 yılında sport touring i de denemek istedim.Siteye dahil olmadan önce diğer bir çok siteyi inceledim.Bu grubun daha yapıcı konuları işlemesi nedeni ile Motosiklet.net i tercih ettim.Umarım katkım olur.Selamlar:)

hoşgeldin dostum...senin gibi tecrübeli arkadaşlara ihtiyacımız var...bu arada internet'le aran pek iyi değil sanırım...16 senedir motor kullanıyo olman ve bugün bu foruma üye olman bunu gösteriyo sanırım...:silent:

imagephphd7.gif

H O Ş G E L D İ N (:):

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba. hoşgeldiniz. burada bilgi sahibi olan arkadaşlara ihtiyacımız var. İnşaallah sizden bolca istifa eder, deneyimlerimizi de size aktarırız.
Sevgiler:rendeer:

hoş geldin..bunca zaman beklemen akıl alır gibi değil..arayı kapatmak için hemen yazmaya tecrübelerini aktarmaya başlarsın artık..seni aramızda görmek gerçekten bizleri mutlu eder..altındaki makina ve 16 yıllık tecrübe yabana atılacak şey değil..selamlar

oooooooooooooo :) Kimin babası gelmişşş se Hoşgelmişşşşşş :queen:

Sıcak karşılama için teşekkürler.16 yıl uzun ama kullanım sıklığı olarak benden tecrübeli birçok arkadaş olduğuna eminim.Faydam olursa ne mutlu.

hoşgeldin siteye.
16 yıllık tecrüben varmış illahki bizede bi şeyler aktarırsın :p

hoşgeldiniz sefa getirdiniz :rendeer:
ama ben ne babası olduğunuzu merak ettim :silent:
umarım .... çocuk babasısınızdır :bounce:
aksi taktirde .... babası iseniz daha saygılı davranmamız gerek :cherry:

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
siyahlimuzin

aytaç ceketinin önünü ilikle bakiim :mrgreen:

hoşgeldiniz.
tecrübelerinizi anlatmanızı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.
şimdi nerden başlasam diyeceksiniz kesin.
mesela şu an kullandığınız makinenin teknik özelliklerini, performansını, yakıt tüketimini, birde mümkünse fotoğrafını bizimle paylaşırsanız sevinirim.
neden bu motor sorusuna cevap olarak sizi etkileyen bir yönü vardır mutlaka Bandit GSF 1200 ün

hoşgeldiniz.
tecrübelerinizi anlatmanızı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.
şimdi nerden başlasam diyeceksiniz kesin.
mesela şu an kullandığınız makinenin teknik özelliklerini, performansını, yakıt tüketimini, birde mümkünse fotoğrafını bizimle paylaşırsanız sevinirim.
neden bu motor sorusuna cevap olarak sizi etkileyen bir yönü vardır mutlaka Bandit GSF 1200 ün

Aslında en başından beri Enduro yu tercih ettim ve bir KLR 250 ile başladım.Ertesi sene çok sevdiğim bir NX 650 sahibi oldum ve birkaç yıl kullandım.Bunu harika bir XTZ 750 izledi.Seyahatlerimi hep eşim ile birlikte yapmamız nedeni ile uzun yolda daha konforlu olan Bandit'e geçtim.Aslında makina bir bütün olarak harika.Boyut itibarı ile kocaman gözükmüyor.Standart bir 600 lük gibi.Fakat yolda 100 BG i hissediyorsunuz.Sele konforu fazla kilolulara göre olmasa da bizim gibi gezerlere göre iyi.Ama artık 1200 GS in çağırısına daha fazla direnemeyeceğim.

hoşgeldin.
umarım o 16 senelik tecrübelerini bizimle paylaşırsın.
kalıcı olman dilegiyle:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar