Selam

ZoR

Herkese selamlar ben Mehmet ZOR.. İlk mesajımı kendimi tanıtarak atiyim dedim :)

evet mehmet kendini tanıtırken yorulmuş olmalısın :cherry:
o kadar uzun yazmışsın ki oku oku bitmedi. yarım bıraktım :p

Hoşgeldin Mehmet Umarım hoş vakit geçirir öğrenir ve öğretirsin.

ZoR

:) kısa yazmamın sebebi birazda mesajı gönderdiğim saatten kaynaklanıyor, forumdaki mesajları okurken kaptırmışım.. 4 saat uyuyup işe kalkcağımdan dolayı sade, öz ama şık bi msj attım sorada :p

Henüz bir motorsikletim yok ama en kısa zamanda alacağım, nasıl bişi alacağıma henüz tam karar veremedim ama fikir sahibi oldum sitedeki bazı yazılar sayesinde..tabiki ayrıca bi konu açıp detaylı bir soru soracağım :)
görüşmek üzere..
ve ayrıca hoşbuldum saolun :)

Son düzenleme:
:) kısa yazmamın sebebi birazda mesajı gönderdiğim saatten kaynaklanıyor, forumdaki mesajları okurken kaptırmışım.. 4 saat uyuyup işe kalkcağımdan dolayı sade, öz ama şık bi msj attım sorada :p

Henüz bir motorsikletim yok ama en kısa zamanda alacağım, nasıl bişi alacağıma henüz tam karar veremedim ama fikir sahibi oldum sitedeki bazı yazılar sayesinde..tabiki ayrıca bi konu açıp detaylı bir soru soracağım :)
görüşmek üzere..
ve ayrıca hoşbuldum saolun :)

Bu kadar açıklama yapacağına kendinden bahsetsen daha doğru olurdu.Neyse

Aramıza hoş geldin.:rendeer:

Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacak, güzel vakit geçireceksin.:)

ZoR

Bu kadar açıklama yapacağına kendinden bahsetsen daha doğru olurdu.Neyse

Aramıza hoş geldin.:rendeer:

Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacak, güzel vakit geçireceksin.:)

Acemi olduğum her halimden belli dimi :)

81 Ankara doğumluyum, askerlik görevimi tamamladım, bilgisayar müh mezunuyum şu anda MIS yüksek yapıorm.. Oyak Bank da IT bölümünde çalışıyorum.. 6 sene Fenerbahçe Spor kulübünde kürek çektim..
kan grubumuda dier topicde belirttim.. Bu sefer amacına ulaşan bi msj attım heralde :bounce:

hoşbulduk şimdiden gerçekten bir sürü faydalı bilgi edindim kendi açımdan..
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar