selam

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim. doktorum. yıllardır bastırdığım motosiklet sevdama sonunda yenildim . ilk olarak bir A2 için kursa yazıldım 24 nisan da yazılı var. ardından fuarda kawasaki er-5 gördüm çok beğendim ve gittim 2.el aldım. ancak iyi motor kullandığım söylenemez. şimdi doğal olarak aldığım motordan korkuyorum ve nasıl bineceğim diye düşünüyorum. :pr: avrupa yakasında ders alabileceğim uygun bir adres için öneriler bekliyorum.
ayrıca kask, mont, eldiven,..vs için marka ve yer konusunda yardım bekliyorum. ..

Hoşgeldin requiem, sürüş eğitimi konusunda honda.com.tr ye girip bilgi alabilirsin yeni açıldı daha. motosiklet malzemeleri için sirkecideki motorculara gidebilirsin. er-5 başlangıç için biraz fazla olmuş, şakası olmayan bi motordur o nedenle bir an önce sürüş eğitimi almanı öneririm

Hoşgeldin,
er-5 bence de ilk motor için çok büyük sayılır :sunny:

hoşgeldin requiem,motorun hayırlı olsun arkadaşlara tamamıyla katılıyorum,bilgi açısından DD amcanın teorilerini oku faydası olacağından eminim.Bol şanslar :flower:

bir er-5 kullanıcısı olarak dikkatli olmanı tavsiye ederim ... arkadaşların dediği gibi

hiç şakası yoktur kendilerinin

tanışmıştık

neyse arkadaşlar biraz zaman geçti yazamadım . bu arada motoru teslim aldım. kıyafetimi de ayarladım . cesaretimi toplayıp motoruma da bindim . dediğiniz gibi kuvvetli bir motor çok dikkatli kullanmaya gayret ediyorum. biraz yavaş kullanıyorum ama olsun önemli olan tek parça olarak kullanmak . 80 km kadar yol yaptım hafta sonu. ben BAKIRKÖY deyim. yakın arkadaş varsa tanışmak isterim. bi de motor koruma ucuza nasıl taktırabilirim. orjinali pahalı biraz.. görüşürüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar