Selam

Katılım
14 Haz 2015
Mesajlar
156
Uzun zamandır takip ettiğim foruma üye olmaya niyetlendim.An itibari ile henüz bir motorsikletim veya ehliyetim olmayıp temmuz-ağustos ayında hepsini tamamlamayı düşünüyorum.27 yaşındayım uzun zamandır düşündüğüm ama cesaret edemediğim motorsiklet camiasına bir cesaretle girmeye karar verdim.A2 ehliyetimi temmuz ayı sonuna doğru alacak olup akabinde bir motorsiklet ile aranıza katılmayı amaçlıyorum.Bu süre zarfında sorumlarım ve ya desteğe ihtiyacım olursa yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünerek kayıt olmaya karar verdim.

Yaklaşık 4 aydır araştırmama rağmen hala kendime bir motorsiklet marka modeli belirleyememiş bulunmaktayım.Bilgisiz olduğum ve tanıdığım olmadığı için internet üzerinden araştırmalarıma devam ediyorum.Birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor tam belirledim derken dün bir ustaya sormaya karar verdim genel olarak herkesin fazla sorunu yok iyi dediği bir marka modeli yerin dibine soktu ve en başa tekrar döndün sanırım ehliyeti aldık dan sonra alacağım motora karar verirken tipine ve fiyatına bakıp alıp geçeceğim çünkü sürekli tam belirledim modeli derken biri çıkıp yerden yere vuruyor yoruldum artık.Alıp kendim tecrübe etmekten başka çarem yok sanırım.

Daha 1 1 buçuk ayım kadar daha var acelem yok bu yüzden bu süre zarfında araştırmalarıma devam edip sona yaklaştıkça sizlerden yardım almaya çalışacağım.

Biraz uzun oldu okuyan herkese sabrı için teşekkür eder iyi günler dilerim.
 
Katılım
28 May 2015
Mesajlar
49
Bütceni ve hangi tarz motor kullanmayı düşünüyorsun sport scooter vs.?
 
Katılım
14 Haz 2015
Mesajlar
156
Maksimum 10 bin lira gibi bir bütçem var bir ihtimal biraz daha artabilir ama zor :D

Düşündüğüm tarz chopper.

Not:Ebat alarak iri olduğum için altımda da yok olmayacak bir şeyler bakıyorum.188 cm boy 110 kg da ağırlığım var
 
Katılım
20 Eki 2006
Mesajlar
1,639
kilo için bişey söyliyebilirim kesinlikle 250 cc altına inme tek silindir yerinede çift silindir seçeneklerine yönel tork olarak daha tatminkar olursun. hoş geldin
 
Katılım
14 Haz 2015
Mesajlar
156
Bende o şekilde düşünüyorum.İkinci el gv250 2013 2014 asıl aklımda olan ama dün bir yere uğradım ve servisiymiş sanırım ama hiç hyosung görmedim dışarıda reklamını filanda görmedim.Alma kesinlikle problemli vs.dedi internette de herkes genelde o bütçeye uygun hep onu öneriyorlar.Tipi özellikleri vs. de hoşuma gitmişti ve içime sinmişti aslında.2005 modeli kullanıcı denk gelmişti yolda durdurdum :D sordum nasıl memnunmusun diye bakımları yapıp biniyorum hiç sorun arıza çıkmadığı şimdiye kadar dedi anlamadım kafamı bulandırdı servis.Japon alayım filan dedim 250 lik ler 2003-2004 filan onlardan da uzak dur dedi ee çinlide alma diyor herkes ne alacağım bilemedim valla
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst