selam

selam arkadaşlar.aranıza hoş geldim diyorum.hepinizin hoşgeldin seslerini duyar gibiyim.şimdiden teşekkürler.hedefim bir yıl içinde repsol 1000 lik bir makinayı kulanabilmek.ama şu ana kadar hiç motror tecrübesi olmayan biriyim.sizlere hedefimi söyledim ricam bana hangi motorla başlamam konusunda yardımcı olmanız.ayrıca repsol 1000 lik bir makinayı kullanabilmek için kısa bir zaman dilimi mi tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.TEŞEKKÜRLER.
iyiki böyle bir site var.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle hoş geldin
başlangıç motoru olarak ya bir scotter yada 125 lik bir mototrla başalamanı tavsiye ederim şimdiden 1000lik makina düşünme bence zaten mototr sürmeyi iyice kavradığında aklında değişik marka ve modaller belirecektir.O zaman gelsin onu düşünürsün ama ilk başta ufak bir mototrla yani 125 cc bilenmedin 250 cc bir mototrla başlamanı tavsiye ederim
sana başarılar diliyorum

gurolcbr125' Alıntı:
Öncelikle hoş geldin
başlangıç motoru olarak ya bir scotter yada 125 lik bir mototrla başalamanı tavsiye ederim şimdiden 1000lik makina düşünme bence zaten mototr sürmeyi iyice kavradığında aklında değişik marka ve modaller belirecektir.O zaman gelsin onu düşünürsün ama ilk başta ufak bir mototrla yani 125 cc bilenmedin 250 cc bir mototrla başlamanı tavsiye ederim
sana başarılar diliyorum
:cat: :bestmt: ::hosgeldi

hoş geldin dostum çok acele etme bence motor konusundada çok sayıda topic var hangi tarz motorları beğeniyorsan topclerini okuyarak başlıyabilirsin işe

hoşgeldin.sende benim gibi acelecisin.benimde tecrübem yok ama bende senin gibi büyük bi motor istiyorum ama iki yıldır bu siteye takılıyom ve fikrim değişti.öyle bir makina için iyi bi tecrübe gerekiyo.bu yüzden bence cbr 125 ile başlayabilirsin.bende bu yaz bir makina alcam .ya cbr 125 yada hyosung gt 250 bu makinalara bakabilirsin.ayrıca aprilla rs 125 de düşünebilirsin ama fiatı fazla sadece dış dizayn mükemmel okadar.acele etme bence hadi hayırlısı

hoşgeldin, bir hedef belirlemen çok güzel ama tavsiyem bu hedefe
ulaşma zamanı konusunda kendine bir zaman sınırı koyma, şu an için
yapman gereken tek şey site içinde ulaşabildigin tüm bilgilere ulaşmak ve
sağduyulu olmak, bu iki özellik cc konusunda karar vermeni
sağlayacaktır, ardından da gerçek bir eğitim alarak bu olaya başlamak.......
haa birde başlangıç falan hikaye, istersen 1000 cc ile de başlayabilirsin,
kendine güven, bak ben uzaydan gelmedim diyebilecek arkadaşlar da çıkacaktır, bunada dikkat et derim

hoşgeldin :cat:

forumda başlangıç motoru diye arama yaptırırsan çok yararlı yazılar çıkacaktır. bence onları okumalısın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haa birde başlangıç falan hikaye, istersen 1000 cc ile de başlayabilirsin,
kendine güven, bak ben uzaydan gelmedim diyebilecek arkadaşlar da çıkacaktır, bunada dikkat et derim[/QUOTE]
arkadaşım bence sen biraz kendine fazla güveniyorsun ama insanları yanlış bilgilendirme derim nerde görülmüş hiç motor sürmeyen tecrübesis birinin 1000cc motor sürerek başladığı varsa öle biri eli öpülecek adamdır. ben ne duydum, nede gördüm heee uzayda öle oluyorsa onuda bilmem :)

gurolcbr125, sen benim yazımı tam anlamamışsın sanırım, benim kendime güvenmem ile yazdıklarımın ne alakası var ? ben arkadaşın 1000 cc hedefi için yapması gerekenleri kendimce tavsiye ettim ve direk bu cc den başla diyebilecekler çıkar, bu tip kişileri fazla takma dedim ama sen herhalde okurken yanlış anlamışsın, daha bu gün bir arkadaş 750 CC ile başlamanın bir sakıncası olmadıgını, bir aydır hiç sorun yaşamadıgını falan anlatan bir mail yazdı forumda, ayrıca ben 1000 cc ile başlayan da biliyorum..................
(ben değil tabiki :) ben 250 CC ile başladım)

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım scooter alıcaksan paranda varsa x max 250 honda dylan 150 falan bak cok para veremem diyosan kymco agility 125:) yok scooter istemem ben vitesli motor ile başlıcam dersen cbr 125, cbf 250,hyosung 250 gt ve 250gtr modellerine bak bence
bide hoşgeldin:)

johnny_rook' Alıntı:
gurolcbr125, sen benim yazımı tam anlamamışsın sanırım, benim kendime güvenmem ile yazdıklarımın ne alakası var ? ben arkadaşın 1000 cc hedefi için yapması gerekenleri kendimce tavsiye ettim ve direk bu cc den başla diyebilecekler çıkar, bu tip kişileri fazla takma dedim ama sen herhalde okurken yanlış anlamışsın, daha bu gün bir arkadaş 750 CC ile başlamanın bir sakıncası olmadıgını, bir aydır hiç sorun yaşamadıgını falan anlatan bir mail yazdı forumda, ayrıca ben 1000 cc ile başlayan da biliyorum..................
(ben değil tabiki :) ben 250 CC ile başladım)

ona bakarsan hayabusa ile başlayan da varmış :)

Super Moderator
aileye hoşgeldin:rendeer:
önce 125 likle başla sora yavaş yavaş yükselirsin

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

hoş geldin, benim tavsiyem arkadaşların yazdıklarına önem ver .
sevgi ve saygıyla kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar