Sergeant Katılım 11 May 2006 Mesajlar 679 11 May 2006 Konu Yazar #1 Selam.. Eski üyelerdenim ama askere gittiğimden beri kullanmamışım üyeliği. yeni bi başlangıç olsun istedim:cherry: görüşürüz..
Selam.. Eski üyelerdenim ama askere gittiğimden beri kullanmamışım üyeliği. yeni bi başlangıç olsun istedim:cherry: görüşürüz..
womanrider Katılım 27 Kas 2005 Mesajlar 306 11 May 2006 #2 aaa kimse hoşgeldin dememiiişşşş tekrar hoşgeldiin o zmn:rendeer:
Tuncer Sezen Moderatör (forrap) Katılım 5 May 2005 Mesajlar 5,132 11 May 2006 #7 Hoşgeldin aramıza...:cat:Eee askerlikte bittiğine göre ayrılmazsın artık aramızdan:wiinkk:
crazy_devil Katılım 29 Haz 2005 Mesajlar 767 11 May 2006 #8 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ailemize tekrardan hoşgeldin :rendeer:
mete_han Katılım 1 Ağu 2005 Mesajlar 21,819 11 May 2006 #9 carzy devil kardeşimin ardından merhaba deme şerefine nail oldum...mutluyum gururluyum...hoşgeldin...
carzy devil kardeşimin ardından merhaba deme şerefine nail oldum...mutluyum gururluyum...hoşgeldin...
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 12 May 2006 #12 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy::
LesPaul Katılım 28 Mar 2005 Mesajlar 1,841 6 Haz 2006 #15 aramıza tekrar hoşgeldin:rendeer: allah bir daha ayırmasın