Selam

Herkese merhaba,

Foruma tam 8 sene önce üye olmuşum fakat o dönemde geçirdiğimiz bir kaza nedeni ile motor kullanmayı bir süre bırakmıştım.
Daha doğrusu başlamamla bitirmem bir olmuştu.

Babadan gelen bir heves ile 17 yaşında motor ehliyeti alıp Scooter kullanmaya başlamıştım ki yaptığımız bir kaza beni biraz soğuttu.
Fakat bu ayrılık çok sürmedi. Kazadan 2 sene sonra babamla tekrar motor almaya karar verdik ve Honda CBR 600F aldık.

Babam yıllardır klasik motora alışmış olduğundan Racing ona çok ters geldi. Motordanda vazgeçemediği için büyük bir motor almayıp ona ikinci el Vespa almıştık.

Ben 600'le artık daha dikkatli geziyordum.

İlk kazamızda yine babam Scooter ile Topkapı - Merter istikameti arasında bir araç aynasına bakmadan şerit değiştirdiği için bir buçuk ay yatmak zorunda kalmıştım.

Sonuç olarak 600 le kaza yapmadım fakat bu seferde araba ile yaptığım bir kaza oldu.

Kaza sonrasında annemin ısrarları üzerine 600'ü ve Vespayı satmak zorunda kaldık.

Tutku bitmedi tabiki ama daha sonrasında iş hayatı filan derken araba ile devam etmeye başladım.

Bahçelievlerden iş yerine araba ile sıkıntı olmuyor fakat 2 ay sonra evlenip Beylikdüzüne taşınacağım.

Malum trafik berbat ve bunun için küçük bi motor almak istiyorum.

KTM Duke 125 ve 200 arasında kararsızım.

Fikirlerinizi söylemenizi rica ederim.

Saygılarımla,
Taner SELEK.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar