Selam

Herkeze selam!
Stuttgart'tan bir motorcuyum, ama üc sene Izmir'de kaldim. Orda ZZR1100'ye biniyordum.
Yazin burdaki arkadaslarla mobiletlerle Türkiye'ye gelmek istiyoruz. Belki bir kacinizla bulusabuliriz. Zaten Türkiye'nin her yerini gezmek istiyoruz.
Dikkatli kullanin arkadaslar, bi daha selamlar.
Turgay

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Turgay hoşgeldin.
ZZR varken niyre mobiletlerle geliyorsun

beno ben ,sanırım moblet ,diyosunuz motorllara alamanyada , yoksa zor falanyanii almanya .türkiye, mobilet nası yaniii :farao: :pr:

hoşgeldin yazın bir buluşmaya yetişirsiniz umarım yetişmesenizde sizin için bi buluşma yaparız artık...

hosbuldum, tessekkürler,

Evet, motosikletlerimize mobilet diyoruz sakasina. Benim mobiletim 2000 mod ZX-9R. Yazin Motosiklet.net'in , yani bizim Türkiye capinda büyük bir bulusmamiz var mi? Nerde olacak?
Büyük ihtimal gemiyle Italya'dan Cesme'ye geceriz yazin gelirken.
Su an burda havalar cok soguk, -1 derece, ama kardesim bugün ise motoruyla gitti, tam deli yani. Aksama kar yagmazsa iyi...
Turgay

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Turgay aslında bu sene Alanyada almanyadan motorla gelen birkac arkadasla tanısmıtık onlarda motosiklet.net uyesi hep birlikte Türkiye'ye gelirseniz çok iyi olur.

hoşgeldin...

demek zzr 1100 sürersin.. benim hayalimdeki motorum ile kardeş sayılırlar :p

hoş sohbetler...

hoşşgeldiin turgay :flower: yurtdışındanda katılımların olduğu büyük bi buluşma olsa ne güzel olur ya(zor ama olur)

hoşgeldinnn turgay
selamını aldım ve sanad aselamlarımı yolladım,hemen varırmı oraya bilmem :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar