selam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba buraya bugün sabah üye oldum zamanın nasıl gectiğini anlamadım hatta yeni aldıgım motorla bugün biraz turlarım diyodum ama saat gec olmuş :)
istanbuldaki arkadaslar bir araya gelip zaman geciriyomusunuz benide aranıza kabul ederseniz cok memnun olurum

merak ettiğim bi konu daha var scooter lar hakkında pek bi bilgim yok ama motorun rodajı tamamlandıktan sonra yakın şehirlere yolculuk yapabilirmiyim ben motorumla diğer şehirleride gezmek istiyorum ama 150cc lik bi motorlada uzun yolculuk yapmak pek mantıgıma yatmıyo siz ne dersiniz problem yaratırmı acaba motor

Hoşgeldin aramıza. Ben daha motor alamadıım için gezme konusu hakkında bişi bilmiorum:( Scooter konusunda gelince bende pek katılmıorum uzun yola cıkma konusunda ama istersen bu konuyu "teknik bilgiler" başlıklı forum bölümünde sorarsan daha uygun olur bence daha doyurucu cevplar alabilirsin. Hoşgeldin tekrar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim warfare hoşbuldum umarım seninde yakın zamanda bi motorun olur

Motorum olmadığı için yardım edemeyeceğim ama soruna cevap bulabileceğin kesin, burada çok bilgili arkadaşlarım var bende onlar sayesinde motorlar hakkında pek çok bilgi sahibi oldum. Hatta bununla kalmayıp çevremdekilerde bana danışıyorlar artık...Ama herşey bu site sayesinde. Aramıza Hoşgeldin:rendeer:

hoşgeldin:rendeer:

gidersin heralde daha önce böyle bi topic açılmıştı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşbuldum arkadaslar teşekkürler:rendeer:

Hoşgeldin:rendeer: uzun yolda dinlendirirsen elbette bir problem çıkarmayacaktır.ne iyi oldu da geldin ama avatar:farao: :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin..

hoş geldin. mt.izmir adına selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.

kendine güveniyosan istediğin yere giderisn dostum hiç sorun olmass....keyifli olur..bide yanında kafa dengi kanka oldumu değme keyifee

Forumdan Uzaklaştırıldı
maviş' Alıntı:
kendine güveniyosan istediğin yere giderisn dostum hiç sorun olmass....keyifli olur..bide yanında kafa dengi kanka oldumu değme keyifee

ben kendime güveniyorumda motora güvenmiyorum maviş :)

hoşgeldin diyen bütün arkadaslar hoşbuldum aranıza katıldıgım için cok mutluyum :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar