selam

arkadaşlar hepinize merhabalar aranıza az önce katıldım cok sey kacırmıs olmalıyım ama saglık olsun kısmet bu güneymiş kymco xciting 250 cc alıcam yakında bana söylemek istediginiz birseyler varmı

Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Kymco konusunda bilgisi olan arkadaşlar eminim yorumlarıyla bir an önce sana katılacaktır.
Tanışma bölümüne bir başlık açıp kendinden biraz bahsedersen seni tanıma (motosiklete yakınlığın, tecrüben vb) kısmını daha kolay hale getirebiliriz. :wiinkk:

hoşgeldin. :) başlığın taşınması daha iyi olur sanırım

hosgeldın, adres doğru da, açılan yer yanlış...:rendeer:
kymco konusunda ise bahsettiğin model hakkında bir malumatım olmamakla beraber, kymco nun iyi bir marka olduğunu söyleyebilirim, benim komşumda pulsar modeli var, 7350 km idi en son ve yağ demişinden başka servise götürmediğini, ihityacı olmadığını söylemişti, artık sen düşün kalitesini...

Kanuni Seyhan 125T aldım bu motorlar hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varmı?

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar