selam

merhaba adım memduh
bursada yasıyorum 1993 1997 arası motor kullandım askere gıderken sattım bıdahada almak kısmet olmadı şımdı içimdeki motorsıklet aşkı yenıden alevlendi bı aksılık cıkmazsa şubat ayı sonunda 150 cc lık bı motor alıcam.
herkeze tekrar merhaba.

merhaba memduh. İnşallah güzel bi motorun olur. Bursaya gelmek bi nasip olmadı... bakalm bu yaz geliriz inşallah

merhaba memduh hoşgeldin işallah motorunu alır ve kazasın güzel günlerde kulanırsın.

Hoşgeldin. İnşaallah isteğine en kısa zamanda kavuşursun. İyi forumlar.

memduh kardesım hosgeldın sefalar getırdın.bursa mt yede beklerız hatta motorun olması bıle gerekmıyo.sayfayı takıp et bı yerlere gezı oldugunda katıl bıze artcı alıyoruz cunkı,gor ortamı al motorunu sonra takıl abı.şeker gibi insanlar var grupta...en kısa zamanda tanısalım emi....

işallah metin cok sağol

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------

memduh kardesım hosgeldın sefalar getırdın.bursa mt yede beklerız hatta motorun olması bıle gerekmıyo.sayfayı takıp et bı yerlere gezı oldugunda katıl bıze artcı alıyoruz cunkı,gor ortamı al motorunu sonra takıl abı.şeker gibi insanlar var grupta...en kısa zamanda tanısalım emi....

eyvallah kardeşim en kısa zamanda aranıza katılıcam. :))

insanın bursada yaşıyası geliyo :p bune sıcak karşılama valahi kıskandım :)
memduh bey aramıza hoş geldiniz umarım motorunuza kavuşur kaza bela görmezsiniz 2 teker şeytan oyuncagı nede olsa :)

insanın bursada yaşıyası geliyo :p bune sıcak karşılama valahi kıskandım :)
memduh bey aramıza hoş geldiniz umarım motorunuza kavuşur kaza bela görmezsiniz 2 teker şeytan oyuncagı nede olsa :)

sağolun bukadar samımı candan bı forum olacağını beklemıyodum teşekürler..

Hoşgeldin kardeş.Önemli olan ikiteker sevdası.Çanakkaleden selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar