Selam Yeni geldim araniza

:bestmt: Merhaba ben Ankaradan - Mondial MCT 250 - hergun 50km yol - icimde ozgurluk - meslek bilisim - bir sekilde bu ise bulastik artik kurtulamiyoruzz MOTORSIKLET - herkese tekrar merhaba

hosbulduk 1000rr, motoman,demir73 bir ara mesaj gelmeyecek diye korktum ne yalan soyliim :) :rendeer: :pl:

ankara, aaayıp ettin şimdi herkezin işi gücü falan oluo herzaman ilgilenemio siteyle bak bana işten çıkacam bi göz gezdirirken seni gördüm hoşgeldin dedik sitemizde ben değil herkez aynı tepkiyi verir çünkü ortak zevkleri paylaşıyoruz ÖZGÜRLÜK

Süper Moderatör (BBRR)
ankara, aramıza hoşgeldin :rendeer:
şimdi sen yenisin burası bir chat sitesi olmadığından cevaplar zaman la gelecektir merak etme en az 15 kişi hoşgeldin der
:cherry:

Hoşgeldin ankara arkadaşım. Büyük oğlum Gazi'de okuyor, ziyaretine geldiğimde sana da uğramak, tanışmak ümidindeyim.

ankara, arkadaşım hoş geldin aramıza.kendini biraz daha detaylı tanıtırsan dahada kaynaşma güzel olur bence.mesela ben 41 yaşında evli 3 yada 5 çocuk sahibi 1 yada 3 motor sahibi hem evi olan hemde sokaklarda vede motor üstünde sürten 5.nci derecede Belediyede ketebe memuru olarak çalışan bir zatım ismim Hasan ARVASİ anlatabildimmi adem oğlu Hasan kısaca.öptüm hoşkal hoşçakal :queen: :bounce: :p :mrgreen:

yahu burada insanlar kendini sanki perde arkasına gizler gibi saklıyor.uyuz oluyorum baba yahu biz yasak olan bir şey yapmıyoruzki içimizdeki motor sevgisini dışarı vuruyoruz okadar demi metehan baba

hoş geldin dostum aramıza sende muhabbet varsa yanındayız sen merak etme :bounce:

Hoş geldin hocam yollarda görüşürüz. E artık bi Ankara yapmakta şart olmaya başladı.

herkese tekrar selam - ankarada bilgisayar isindeyim - aslinda eskiden beri motor (1992 ) kullaniyorum , bisiklete hala asigim :)) - 1kizim 1 oglum var 32 yasindayim - bir scooter aprilia - 1 mct 250 mondialim var - tum dostlari ankaraya bekliyorum artik gelin gezelim toplanalim eglenelim kaynasalim seritleri kaplayalim:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar