yunusxy Katılım 16 Ocak 2007 Mesajlar 164 18 Mar 2007 #21 herkez diyorki cbr alma düşersen masrafı çok olur diye bu motorlara kasko yapılmıyomuki yada yapması zormu oluyor ??
herkez diyorki cbr alma düşersen masrafı çok olur diye bu motorlara kasko yapılmıyomuki yada yapması zormu oluyor ??
suzukiLS Katılım 17 Mar 2007 Mesajlar 0 18 Mar 2007 #22 selam :cat: hasgeldin arkadasim bencede 125 cc sana daha uygun ben de ilk basladigimda yamaha xv 125 virago vardi
selam :cat: hasgeldin arkadasim bencede 125 cc sana daha uygun ben de ilk basladigimda yamaha xv 125 virago vardi
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 19 Mar 2007 #23 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
C costance Katılım 16 Mar 2007 Mesajlar 2 20 Mar 2007 Konu Yazar #24 teşekkür ederim hoşbulduk aranızda olmaktan ben de çok mutluyum Son düzenleme: 20 Mar 2007