Selam Üyecanlar Gençler Kendini Genç Hissidenler Hissetmeyenler Herkese Selam... (:

Selam Arkadaşlar Ben Ali Rıza Silifkeliyim Karamanda yaşıyorum yaş:15 Karaman Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisiyim :) Mondial 100 mfh kullanıyorum :rendeer:

öncelikle meraba kardeş bende motoran torro 100 kullanıyorum nasılsın yaş:15
:queen::cat:

KBC

aramıza hoş geldin Ali Rıza , ehliyetin varmı diye sormak istiyorum :)

15 yaşında ehliyet alınabiliyor mu diye sormak istiyorum, üstelik Türk Dili ve Edebiyat öğretmeniniz ile tanışmak istiyorum... Saygılar...

Tahmin edebileceginiz gbi Ehliyetim yok:salut: :salut: :salut:
Bu arada yukarda ki yazmda imla hatası yaptığım için mi Edebiyat Hocamı soruyorsunuz ?? :)
Ben hazırlık öğrencisiyim okuduğum lise 5 yıllık hazırlk +4 Yıl :salut::salut:
Hazırlk sınıfında Edebiyat dersi görmüyoruz Yabancı Dil Ağırlıklı derslerimiz var...
Saygılarrr :D :D

Tahmin edebileceginiz gbi Ehliyetim yok:salut: :salut: :salut:
Bu arada yukarda ki yazmda imla hatası yaptığım için mi Edebiyat Hocamı soruyorsunuz ?? :)
Ben hazırlık öğrencisiyim okuduğum lise 5 yıllık hazırlk +4 Yıl :salut::salut:
Hazırlk sınıfında Edebiyat dersi görmüyoruz Yabancı Dil Ağırlıklı derslerimiz var...
Saygılarrr :D :D

Halbuki ilk okul seviyesindeki "Türkçe" dersleri bile yeterlidir yazım kurallarına dikkat etmek için.
Altına bir de gördüğünüz yabancı dil ile yazsaydın. Bakalım onda nasıl bir eğitim veriyorlarmış.

Bu arada kusura bakma, hoşgeldin demeyi unutmuşum.

Halbuki ilk okul seviyesindeki "Türkçe" dersleri bile yeterlidir yazım kurallarına dikkat etmek için.
Altına bir de gördüğünüz yabancı dil ile yazsaydın. Bakalım onda nasıl bir eğitim veriyorlarmış.

Bu arada kusura bakma, hoşgeldin demeyi unutmuşum.

Ya siz bu yazım kurallarına neden bu kadar çok taktınız İngilizce ve Almanca dersleri üzerine hazırlık okuyorum...
Sonuçta burada tez yazmıyoruz.Bence bu kadar üstünde durulması ve inatlaşılması gereken bir konu değil.
Saygılar Bu arada Hoşbulduk...

Son düzenleme:
Ben seni yazılarınla tanırım bilirim, yazdığın şeylerin içeriğiyle, anlatım tarzınla ve nasıl yazdığınla. Sen (sen yazıyorum ama çok kişide var böyle bir alışkanlık) böyle dikkat etmeden yazarsan bende seni normalde de ağzına geleni söyleyen konuştuğuna dikkat etmeyen biri olarak görürüm. Dikkat edilmez ise ileride tezler de böyle olur ki en çok sizin dikkat etmeniz gerekir, halen eğitim kurumlarındasınız. Hani yıllardır okula girmeyen biri yazsa daha hoşgörülür de, sizin yaşlardakiler ya da hala eğitim görenler kendini böyle ifade edince, haliyle uyarma gereği hissettim.
İnatlaşmak değil de hani (belki bana düşmez ama) senin için ileriye dönük bir uyarı olarak söyledim. Hala yumuşak g "ğ" yerine y harfi kullananlar var ki beni çok rahatsız ediyor.

Ben demiştim foruma turkçe yazma,okuma dersleri diye bi konu açılsın.Kardeşim yazmadan önce mutlaka özel ders alın :p:p:p:p

Hoşgeldin aramıza kardeşim sen takma bana da böyle geliyorlar ben senden 10 yaş büyüğüm ingilizcem daha ii ingilizce yazsam bu sefer sorun olacak forum kurallarına elinden geldiğince uymaya bak eyw

Dil önemlidir, hem de çok önemlidir. Şimdiki gençler pek dikkat etmiyorlar, ama dilimize çok büyük zararlar veriyorlar.

İki ayrı forumdan, dilimizi saçmasapan kullanan dangalaklarla tartıştığım için, "sen Türk Dil Kurumu' musun, sanane" denilerek atıldım.

Nerden bilirdim, forum yöneticilerinin de ham çıkacağını.

F54

hoşgeldin genç... genç bi moto sever ama ehliyet yok o iş sakat hem senin için hemde trafik için

Tamam nasihatler için teşekkür ederim çok duyarlı insanlarsınız bundan sonra saf temiz Türkçe kullanmaya gayret edeceğim :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar