Selam tüm özgür ruhlu arkadaşlara,

A2 ehliyetimi ve kaskımı aldım
bir motorum eksik simdilik:)

Alacağımı motora henüz karar veremedim, verene kadar kiralayarak tecrübe kazanmaya çalışıyorum.

Hem tecrübe hemde seçim konusunda sitenin ve forumun büyük katkısı olacak gibime geliyor.

Su an aktif motora binmesemde, trafikte araba kullanırken motorcu arkadaşlara yaklaşmamaya, gereksiz korna çalmamaya dikkat ediyorum. İnsan motor kullanınca daha iyi anlıyor trafikteki motorcunun halini.

Herkese Merhaba

Sevgiler, Saygılar.

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin özgür ruhlu kardeşim :). Bendede ehliyet yok motor ve kask var :p, motorunu alacağın zaman umarım ki buradaki arkadaşlar sana en güzel şekilde tercih yapmanı sağlayacaktır. Çok güzel bir ortama girdiğini zaman içerisinde fark edeceksin, burası bir site değil ev, sitedekiler kullanıcı değil, kardeş ve aile üyemizdir. Bunu bu şekilde algılarsam hem rahat hemde bir o kadar güvende hissedersin kendini...

Hoş geldin hocam. İnşallah yakında yollardada görüşürüz. Nerelerdensin?

Süper Moderatör (BBRR)
mayday aramıza hoşgeldin arkadaşım :rendeer:
ehliyet ve kaskı motordan önce alarak çok iyi yapmışsın şimdi motora hazırsın en kısa zamanda motoruna kavuşmanı temenni edrim :cat:
profilinden nereden olduğunu falanda yazarsan hakkında daha fazla bilgi sahibi oluruz :bounce:

oduncu kardeşim sakaryanın neresindensin tanışalım belki beraber seyahate çıkarız

Arvasi3, Hocam PM attım ama gelmedimi.

Yok arkadaşın topicini başka mevzularla meşgul etmeyelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgedın mayday kardesım.ısallah yakında motoruna kavusursun.ben gıbı bağrı yanık dolasmazsın ortalarda. :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar