Selam sevgili dostlar

Herkese merhabalar diyerek başlamak istiyorum.Sitenizi henüz yeni buldum ve üye oldum artık sık sık görüşürüz diye düşünüyorum.Sağlıcakla kalın:cat:

ben de yeniyim.

ama gerçekten hoş bi forum. oldukça aklı başında ve düzeyli insanlar var...

ikimizde hoş geldik :)

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

hoşgeldin dark ama bi kendini tanıt. mesela ben tanışma topiğimde nüfus kütüğüme kadar bilgilerimi vermiştim.

En doğru şeyi yaptın hayatında Hoşgeldin :rendeer:

Evet sevgili dostlar haklısınız kendimi hiç tanıtmadım.Kısaca kendimden bahsedeyim.
İstanbuldan yaşıyorum,metal işleri ile ilgili bir firmam var,evliyim ikisi kız ,birisi erkek olmak üzere 3 çocuk sahibi 42 yaşında fakat motora binmeye oldukça geç kalmış bir kardeşinizim.Motosiklet ile tanışmamız bir yıl kadar oldu bu zaman zarfında yaklaşık 5 farklı motora bindim,şu anda 3 adet motorum var.Bunlar sırasıyla
BMW 1150 GS
Suzuki 1300 cc Hayabusa
Suzuki GSX R1000
Ayrıca daha bunlara ilave etmek istediğim bir de cross bir motor var sonra artık bir daha motor almamaya kendi kendime söz verdim.Herhalde bu kadar bilgi ile beni tanımanız mümkün olur .tekrar herkese merhabalar diyorum

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yav biz birini bulamıyoz.oda dandiklerini.:salut: maşallah sende gani gani.birisindede iki harley bi hayabusa vardı:pr: .gözümüz yok.güle güle binde,bizde ezik kaldık be abi:joker: ::utangac: :salut: :queen:
neyse hoşgeldin :rendeer: :king:

vlad1462' Alıntı:
yav biz birini bulamıyoz.oda dandiklerini.:salut: maşallah sende gani gani.birisindede iki harley bi hayabusa vardı:pr: .gözümüz yok.güle güle binde,bizde ezik kaldık be abi:joker: ::utangac: :salut: :queen:
neyse hoşgeldin :rendeer: :king:

Beni çok güldürdün Allah sana da en kısa zamanda en güzellerini nasib etsin:mrgreen: :mrgreen:

Hoş geldin lacivert,

gerçekten enteresan bir motor geçmişin var herhalde. 1 yıl önce motosiklet ile tanıştın, binmeyi öğrendin, acamiliği attın, büyük motorlara geçtin (herhalde ehliyet aldın) ilk motorunu aldın, ikinciyi aldın, üçüncüyü aldın ( belki 2 tane daha aldın ve 2 tane de sattın bu durumda )

Üstelik bu kadar işi yaparken bizim siteye girip fikir alışverişinde de bulunmadın.

Valla bravo :cat:

nick name olarak speedy falan gibi bişey düşünseydin ya...:cherry:

inşallah sık sık görürüz seni bu satırlarda, tekrar hoşgeldin :rendeer:

ledo' Alıntı:
Hoş geldin lacivert,

gerçekten enteresan bir motor geçmişin var herhalde. 1 yıl önce motosiklet ile tanıştın, binmeyi öğrendin, acamiliği attın, büyük motorlara geçtin (herhalde ehliyet aldın) ilk motorunu aldın, ikinciyi aldın, üçüncüyü aldın ( belki 2 tane daha aldın ve 2 tane de sattın bu durumda )

Üstelik bu kadar işi yaparken bizim siteye girip fikir alışverişinde de bulunmadın.

Valla bravo :cat:

nick name olarak speedy falan gibi bişey düşünseydin ya...:cherry:

inşallah sık sık görürüz seni bu satırlarda, tekrar hoşgeldin :rendeer:

Senin bu dediklerinin hepsini yaptım ilk motorum 125 cc innova idi ikincisi 250 cc lik twister üçüncü motorum da 650 lik transalp pardon toplam 6 tane olmuş.Bir de bunların yanında bak daha neler yaptım şu aşağıdaki link e bir göz at istersen :cat:
http://media.putfile.com/HAYABUSA-280-KM57

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar