Tamam açtım yağ eksiltme oluyordu önceden oradan sandım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Üstadım bu sefer yağlama tamam kanallar tıkalıymış hallettim ama bu seferde çalışmıyor kıvılcım krankı elle çevirince bı kaç tur sonra pat pat yapıyordu sonra bastığımda çalışıyordu benzin 1 haftalık falan buji çalışıyor elektrik sisteminde sorun olsa ateş atmazdı doğrumu ne olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
Sanayiye kadar 5 veya 6 km genel bakım yaptırıcam bi ayağa kaldıramadım calışmayan motor görünce ve 5bin ver 10 bin
Ben T ye göre ayarlıyorum bide yanında F var ona göremi ayarlamam lazım calisiyordu blok dumanlama vardı şimdide çalışmıyor
Hepsini taktım en son alttan biyerlerden duman geliyordu ben egzoz contası sandım kontrol edip taktım son dumanda biseymi yandı bilemedim ama teknik olarak bı problem yok gibi benzin damlattım fln patlama olmuyor duman veya benzin karbüratörü tıkarmı motoru duman görünce kapattım 3 defa denedim ucundede dumanlama oldu nereden çıkıyor onuda kesfedemedim
insan çocuk gibi seviniyor böyle bir süreç sonunda o ilk birkaç dakika boyunca![]()