Selam Olsun:)

Merhaba arkadaşlar 2004 yılından beri motosiklete biniyorum, ybr125/cbf150/cbf250/silverwing600/Aprilla PEGASO 650 gibi tecrübelerim oldu sırasıyla, hepsiyle bir kaç bin km yaptım,biraz ara verdikten sonra geçen ay bir VFR1200X Crosstourer almak nasib oldu. Benim ve sizler gibi bu forumda olan olmayan iki teker üzerindeki herkesin kazasız belasız motorlarımızla güzel zamanlar geçirmemizi dilerim. Dediğim gibi tecrübem az çok var ama yine de ileri sürüş teknikleriyle ilgili eğitim almak istiyorum. Zannediyorum Honda dan 3. eğitimi alıcam. Yollarda her daim karşılaştığımız kader arkadaşlarıyız, her birinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum, Güzel ufuklara doğru birlikte gidebilmek dileğiyle dikkatli sürüşler, uzun ömürler diliyorum sizlere ve makinenize ::gazla::

Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldiniz..

aprilla pegaso hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim?

Teşekkürler..
Aprilla pegaso 250cc den sonra geçiş dönemi motoru olarak kullanilabilecek bir motor ben çok sevmistim güçlü bir motordu silverwing 600 den ona gectigimde vitesli motor kullanmayi özlediğim için çok keyif almistim fakat ilk etapta kombine abs nin eksikligini cok hissetmistim. Yinede duruş kalkiş ivmelenme gibi özelliklerine iyice aliştiktan sonra çok keyifliydi. Guçluydu cabuk tekere geliyodu ivmelenmesi guzeldi. Aslinda bana sormak ne kadar mantikli bilmiyorum ben genel anlamda motosikletleri seviyorum cbf de cok guzel amacina gore trafik oldugu zaman cbf le cikiyorum mesela. Bence çin mali uyduruk motor olmadigi surece lastikleri ve bakimi iyi olan tüm motorlar çok güzel, gönlünüze cebinize ve amaciniza uygun bir motor tercih ederseniz keyif alirsiniz. Pegaso ya cok uzun sure binmedim belki bi kaç bin km ama cok keyif alarak bindim şimdi olsa yine binerim. Sizi tatmin edeceğine inaniyorsaniz tavsiye ederim.

Hoşgeldiniz.Motorunuz çok güzel.Allah hayırlı uğurlu etsin.Kazasız belasız sürmeniz dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar