Selam olsun Rüzgarı teninde hissetmeyi sevenlere...

Öncelikle herkese selamlar,

Fazla uzatmadan sıkmadan kendimden az bahsedeyim; Ben Bahri Uysal, 23 yaşında İzmir çocuğuyum :) öğrenciyim bir yandan da bu ekonomik çöküntüde iş arıyorum. Öte yandan 250cc Chopper bakınıyorum bütçeme uygun bulabilirsem, temiz bir motor bulabilirsem alıcam... Şimdilik tarantulam ile vakit geçiriyorum :bounce:
Zamandan bol bi şeyim olmadığı için, eğer motor alabilirsem bol bol gezilerde ve sitede aktif olurum büyük ihtimalle :)

Bu bir tutkudur, engeller, zorluklar sadece tutkularınıza kavuşmanızı geciktirir asla silemezler...
Er yada geç tutkunu olduğunuz şeye teslim olursunuz...
Tutkularına teslim olanların arasında olmaktan gurur duyuyorum :)

Saygılarımla

Hoşgeldin sefa geldin nice paylaşımlarda buluşmak ümidi ile.

Hoşgeldin Bahri kardeşim. Ben de İzmir çocuğuyum. Bol bol yazmayı ihmal etme.

Suzuki VL250 Intruder 250 LC'ye bir göz at istersen. Sağlam, güvenilir bir cruiser motordur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
h.g. dostum güzel bir açılış msjı oldu tebrıkler.aktıf görmek isteriz seni.motorun ise sımdıden hayırlı olsun dıyorum :rendeer:

Hoşgeldin Bahri . En kısa zamanda istediğin motora kavuşursun umarım.

Hepinize tek tek teşekkür ederim Hoş buldum sağolun,
Malum işsiz bi üniversite öğrencisiym, Suzuki VL Intruder bütçemi baya bi aşıyor :)
Bakalım nasip kısmet, zaman ne gösterir bilinmez :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin hemşo ..................

Motosikleti
Dl650vstorm
hoşgeldin izmirli kardeş iş bulmak çok tuhaftır en ümitsiz olduğun anda tak diye süper bi iş bulursun(tecrübelerimden biliyorum)sen takıl bu siteye hiç bişeyi dert etme .:bestmt:

hoşgeldin bahri işallah enyakın zamanda istediğin motora kavuşursun iş konusunda okul ve iş biraz zor oluyor şahsen ben bu hafta sonu yapılacak vizelerden çakıcağım kesin:) ama yinede iş bulamıyorum diye üzülme mutlaka bulursun tekrar hoşgeldin :rendeer:

hoşgeldin izmirli kardeş iş bulmak çok tuhaftır en ümitsiz olduğun anda tak diye süper bi iş bulursun(tecrübelerimden biliyorum)sen takıl bu siteye hiç bişeyi dert etme .:bestmt:
Teşekkür ederim sağolasın, dediğin gibi arkadaşlarımdan biliyorum en umutsuz anda iş bulmuşlardı, bakalım nasip biraz da benim çabam.. :)

hoşgeldin bahri işallah enyakın zamanda istediğin motora kavuşursun iş konusunda okul ve iş biraz zor oluyor şahsen ben bu hafta sonu yapılacak vizelerden çakıcağım kesin:) ama yinede iş bulamıyorum diye üzülme mutlaka bulursun tekrar hoşgeldin :rendeer:

Teşekkür ederim sağolasın, benim de bu aralar tek isteğim bu çünkü çok bunaldım evde oturmaktan :) motor alırsam onunla çok zaman geiricem :) bu hafta sonu yapılacak vizelerden benim de bi umudum yok senin gibi :D

hoşgeldin sitemizehep mutlu,hep neşeli ol. rüzgarın eksik olmasın.

Merhaba Bahri kardeşim,
kalıcı olman dileğiyle......:wiinkk:piyasada birdünya motosiklet var:)
insan oğlu hayallerini herdaim kovalamalı!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar