selam olsun herkese.....

çoçuklugumdan beri bir motorsiklet sevdam vardı.ama yoklukta vardı o zamanlar.olmadı bir türlü alamadık.yaş geldi 31 e.mücadele iş güç girdik hayat kavgasının içine birden.kavga çetin.ekmek kavgası zor zanaat.baktım bu yaz japon motorları girdi piyasaya.iycene gezdim 2 gün.aldım en sonunda mondial 150 ZAT.gümüş rengi.Geç olmuştu biraz ama almıştım iyce.doya doya gezdim ilk gün.motor güzel o paraya bundan güzeli olmaz.çoçuklugumdaki aşk yeniden alevlenmiş artık bir tutku olmaya başladı.bu yaz kesin güzel bişiy alcam ama alcam derken öle 1100 cc de falan gözümüz yok.yavaş yavaş.motor kullanmak demek tek teker üstünde giderek 200 km hız yapmak degil.gerci bizimki gitmezde.motor kullanmak demek rüzgarı dinlemek altında kayarak giden topragın kokusunu hissetmek bir yerde dururp 2 bardak sıcacık çay içmek önemliside insanı sevmek ve saygılı olmak.yol vereceksin yayalara.sadece yol vermek degil saygılıda olacaksın dogayıda seveceksin bir agaca yaslayacaksın kendini dalacaksın uzaklara ve yolları seveceksin sonunda birine kavuşacak misali.çok konuştum dimi yeni geldim aranıza hepinize saygılar.....

güzel konuşmuşsun, az konuşmuşsun.
daha fazlasını da dinlemek istedim.
hoşgeldin :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aramıza umarım kalıcı olursun :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Hoş geldin :cat: Az bile konuşmuşsun, ama ne kadar çokta konuşsan azdır zaten bizim motor zevkimiz için bunuda bizlerden başkası biraz zor anlar ama sen doğru yerdesin 150zatın da hayırlı olsun kazasız belasız cezasız ve zevkli sürüşler dilerim :cat: bu arada zataliniz çin malıdır :cat:

hoşgeldin kardeş bugün şairler günümü yoksa:rendeer: ne güzel anlatmışsın motoru

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hoşgeldin fCK31 Şairlik var mıydı dostum?Bu ne akıcı ve duygu yüklü bir anlatım şekli::alkiis::Gerçi her motorcu özgürlüğü sever.özgür insan daha çok doğayla başbaşa kalmayı ister.Eh,doğanın içinde olan birinin de biraz şair olmaması olası değil...

Motosikleti
Su Motoru
Çok konuşmuşsun ama güzel konuşmuşsun :). Hoşgeldin aramıza ...

Slm.
Aramıza HOŞGELDİN. Memleket neresi?
Mesajlarında Marmaris - Eskişehir geçiyordu.

Acaba motorize26 ya bir üye daha mı geldi??:queen:

hoşgeldin...
bol şans dilerim..:)

Ailemize hoşgeldin kardeşim :rendeer: Umarım daha çok seviceksin bizi ve ailemizi :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar