- Konu Yazar
çoçuklugumdan beri bir motorsiklet sevdam vardı.ama yoklukta vardı o zamanlar.olmadı bir türlü alamadık.yaş geldi 31 e.mücadele iş güç girdik hayat kavgasının içine birden.kavga çetin.ekmek kavgası zor zanaat.baktım bu yaz japon motorları girdi piyasaya.iycene gezdim 2 gün.aldım en sonunda mondial 150 ZAT.gümüş rengi.Geç olmuştu biraz ama almıştım iyce.doya doya gezdim ilk gün.motor güzel o paraya bundan güzeli olmaz.çoçuklugumdaki aşk yeniden alevlenmiş artık bir tutku olmaya başladı.bu yaz kesin güzel bişiy alcam ama alcam derken öle 1100 cc de falan gözümüz yok.yavaş yavaş.motor kullanmak demek tek teker üstünde giderek 200 km hız yapmak degil.gerci bizimki gitmezde.motor kullanmak demek rüzgarı dinlemek altında kayarak giden topragın kokusunu hissetmek bir yerde dururp 2 bardak sıcacık çay içmek önemliside insanı sevmek ve saygılı olmak.yol vereceksin yayalara.sadece yol vermek degil saygılıda olacaksın dogayıda seveceksin bir agaca yaslayacaksın kendini dalacaksın uzaklara ve yolları seveceksin sonunda birine kavuşacak misali.çok konuştum dimi yeni geldim aranıza hepinize saygılar.....