Selam olsun dostlar

Kayseri'den herkese selamlar. Yaş 30 edebiyat öğretmeniyim, müzisyenim ve model uçakla yakından ilgiliyim.

Motorlara ilgim küçüklükten beri vardı ama bir türlü fırsat bulup motor alamadım. kendime güvenemedim diyelim. arkadaşların motorlarını falan kullanmışlığım var ama az bir deneyim o da. kross motorlara ilgim var ama asfalt da olacağı için enduroya yöneldim. forumu çok okudum yeterince bilgi var zaten yeni konu açmaya gerek bile duymadım. sağolsun tecrübeli arkadaşlar çoğu şeyi yazmış.

kross tipinde enduro olarak honda crf 250L çok güzel bir model. ama başlangıç için sanırım fazla masraf. ben de öğrenmek alışmak amaçlı ya sıfır km çin menşeili modellere ya da iyi markaların ikinci eline mi baksam tereddütümü bu konuda yaşıyorum. yakın zamanda kararımı vereceğim inşallah.

Hepinize saygılar.

Hoş geldin, umarım gönlüne göre bir motor alır gezersin. Vlog yaparsan isim hazır, mercan dede :)

öncelikle şunu belirteyim; profil fotoğrafı olarak dürüm yerken çekilmiş bir fotonuzu koymanız hiç hoş olmamış.
bir edebiyat öğretmenine yakışmamış.
yine de hoşgeldiniz diyelim.

evet en sevdiğim dürüm ney çalgısından yapılan hocam :)

hocalar, hacılar camide.
bir cumhuriyet öğretmenine böyle hitaplar yakışmıyor.
lütfen biraz ciddiyet!

Test'i geçtiniz, hoşgeldiniz.

Nev-i şahsına münhasır , köy'ün kamberleriyiz , stres testleri bizden sorulur, ney kamış'mı ? metal gimin durmakta.

kamış evet. sabır bizim işimiz hamdım, piştim, yandım :)

Hoşgeldiniz eğer imkan varsa crf alın satınca da elinizde para olur. Çok değer kaybetmez. Uzun sürede idare eder.

Forum testini sabırla geçtiniz tebrikler :)

Aramıza hoş geldiniz öğretmenim Allah gönlünüze göre versin, daha önce kesinlikle konusu açılmıştır crf ile motora başlanır mı? diye bakınmanı tavsiye ederim.

teşekkürler hoşbulduk. tüm forumu okuyup bitirmeden motor almam öyle de kötü bir huyum var :) biraz fazla araştırıyrum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar