selam mt üyeleri

selam. Ben kayserı de yaşıyorum. Son bir aydır motosiklet düşüncesi var kafamda. Ne aradığımıda bilmeden yazılanları okuyorum. Çevremde motosiklet kullananda yok. Neyse tanışalım adım Fatih Mermi.

Merhaba güzel kardeşim öncelikle hoşgeldin. Forumda motor seçimiyle ilgili konuları araştırırsan kafanda fikir oluşacaktır. Allah istediğin motora sahip olmanı ve kazasız belasız sürmeyi nasip eder inşallah. İyi forumlar.

teşekkürler Bayram Mert. Dediğin gibi araştırdım. Çoğu hevesliler gibi bende ilk etapta racing tarzına ilgi duyarak cbr ninja vb. araştırdım. Ancak düşündüğümde bir aykırılık hissediyorum. Kısacası tamam benim aradığım budur diyemiyorum. Bu konuda sizlerden yardımınızı bekliyorum. Boyum 1.70 kilom 60. Bütçem 7000 TL civarlarında. Motosikletten beklentim; şehir içinde de dışında da rahat ve kolay kullanım, yakıtta cimri, kafam estiğinde akdeniz ya da ege yapabileceğim, 0-100 ü 10 saniye civarında olmalı...100'den sonrası benim için önemli değil. Bu konuda yardımcı olacak başlıkları paylaşmamız ya da tavsiyeleriniz seçimimde, ne tür bir motosiklete ihtiyacım olduğunu belirlemede çok yardımcı olacaktır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin kayserili

teşekkürler Bayram Mert. Dediğin gibi araştırdım. Çoğu hevesliler gibi bende ilk etapta racing tarzına ilgi duyarak cbr ninja vb. araştırdım. Ancak düşündüğümde bir aykırılık hissediyorum. Kısacası tamam benim aradığım budur diyemiyorum. Bu konuda sizlerden yardımınızı bekliyorum. Boyum 1.70 kilom 60. Bütçem 7000 TL civarlarında. Motosikletten beklentim; şehir içinde de dışında da rahat ve kolay kullanım, yakıtta cimri, kafam estiğinde akdeniz ya da ege yapabileceğim, 0-100 ü 10 saniye civarında olmalı...100'den sonrası benim için önemli değil. Bu konuda yardımcı olacak başlıkları paylaşmamız ya da tavsiyeleriniz seçimimde, ne tür bir motosiklete ihtiyacım olduğunu belirlemede çok yardımcı olacaktır...
Ne demek. Benim önerim az yakan ve uzun yollarda sorun çıkarmayacak hızı da tatmin edebilir düzeyde motor olarak genelde Cbr250 oluyo. Görünüşü belkide tam istediğiniz gibi olmayabilir. Fakat istediklerinize tam birebir uyum sağlabilcek nitelikte bir motor. Yalnız 7000 Tl yi biraz aşıyor olması lazım:) Motokurt nickli abimiz var kendisinin 2000 km yi geçen çok gezisi oldu cbr250 ile. Gezilerden de inceleyebilirsiniz. Ninja konusunda bi fikrim yok malasef.

Hoş bulduk arkadaşlar. Yaklaşık 4 gündür oldukça detayli bir şekilde saatlerimi internet başında araştırmayla geçirdim... Daha önceden de söylediğim gibi racing tarzı çok çekici olsada benim taleplerimi karşılayacak motosikletin Cruiser olduğu kanısına vardım. Ne dersiniz?

Hoşgeldiniz. Hangi motosiklet sorusunun cevabı kişiden kişiye değişir. Araştırdıkça insanın kafası çok daha karışabilir. Çünkü çok fazla model çok fazla seçenek var. Önemli olan önce kendi beklentilerimizi bilmektir. Ne istediğini bilirsen neyi almak istediğin daha da netleşecektir.

Öncelikle neden motosiklet almak istiyorsun ? Kullanışın ağırlıklı olarak şehir içi mi yoksa uzun yol planları da var mı ? Ben asvalttan ayrılmam mı yoksa arada bir yoldan çıkarım mı diyorsun ? :) Bu gibi soruları kendinize sorun sonra ortaya daha net bir resim çıkacaktır.

Sizin yerinizde olsam hyosung gv 250 düşünürdüm.. Fiyat-performans olarak iyi bir motosiklettir..

Bende böyle yazsammı diye düşünürken senin hale hazırda yazdığını görünce yalnız olmadığımı anladım .
Honda 150cbf düşünüyorum.
Bir A2 im bile yok ama B sınıfı ehliyetim mevcut.
Şimdi öncelikle B sınıfı olanlar için A2 nasıl alınır fiatları nedir
Yeni başlıyanlar için tavsiyeler bekliyoruz
Selamlar

teşekkürler arkadaşlar. GV 250 yi inceledim 0 fiyatınin cazipligi ve almış olduğu yorumlar gayet tutarlı...güzel bir tercih olacak benim için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar