Selam MT üyeleri..

Merhaba

İsmim Can, 26 yaşındayım bilgi işlem sektöründe çalışıyorum özetle .

3-4 yıllık bir süre içerisinde aç kedilerin kasap önünde dolandığı gibi bende site site dolandım durdum okudum, araştırdım.
Fark ettiğim en büyük şey akla gelecek hertürlü saçma sapan soruyu bile sizden önce birilerinin bi cesaretle sormuş olduğundan başlık açma gereği dahi duymadım bugüne kadar, neyse ..
Yeter artık deyip ehliyetim'e a2 kısmını eklettirdim.Tanıdık sayılabilecek kurye arkadaşlarla sofralarda bulunup temel şeyler öğrendim, 15-20 saatlik pratik bi tecrübe diyelim. Zaten zehirde girmiş oldu iyice saplantıya dönüştü 2teker..

Ardından aynı yola baş koyduğum en yakın arkadaşım er6n alınca 600-700km de öyle tecrubem oldu.
E tabi böyle acemiler büyük motora binince küçük motor, hem keyifsiz hemde hedef dışı kaldı..
O mu? bu mu? derken sezonu birşey alamadan kapattım.Boşta durmadım ama 1000km Transalp, 1500km Cbr 600rr bi 500de Er6n ile uzun yollar yaptım.

Denemeden tecrübe etmeden seçim yapmamak taraftarlığımdan mıdır nedir bilinmez halen karar verememiş biri oldum çıktım.
net olan tek şey marka/model farketmeksizin 80ps üstü 4 silindirli bir motor almaya hazırlandığımdır.

Aktif kullanıcı olarak start aldım, görüşmek üzere..

hayırlısı olsun ve bol şanslar......
demekten başka bişey gelmiyor aklıma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz. İyi forumlar

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili Kardeşim,

"Kaza yaptım" başlığınızı görmeyi hiç istemem.

Şu 80 bg lik sınırı 35 civarına indirmenizin sizi ve sevdiklerinizi gelecekteki üzücü olaylardan uzak tutacağı kanaatindeyim , 3000 km lik tecrübeniz 80bg lik bir motor için çok çok çok yetersiz lütfen tercihinizi gözden geçiriniz henüz geç değil.

Sevgiler

Sevgili Kardeşim,

"Kaza yaptım" başlığınızı görmeyi hiç istemem.

Şu 80 bg lik sınırı 35 civarına indirmenizin sizi ve sevdiklerinizi gelecekteki üzücü olaylardan uzak tutacağı kanaatindeyim , 3000 km lik tecrübeniz 80bg lik bir motor için çok çok çok yetersiz lütfen tercihinizi gözden geçiriniz henüz geç değil.

Sevgiler

Adam yazıyor yaw :) Okan sana katılıyorum...

Birde uzun yollar yaptım demişsiniz, yanlış anlamayın şahsi fikrim ama uzun yolda herkez 10000 km yol yapar önemli olan Trafige girebilmek ani hızlanmalar yapabıldiğin kadar ani Frenlemelerde nekadar ustalaştıgımızdır. 89 Bg bi motor cok seri kalkabilir ama bi okadar serilikte durdurabılecekmiyiz bunu sormamız gerekıyor öncelikle.

MT Ailesine Hoşgeldiniz umarım herşey gönlünüzce olur.

Site yaş ve tecrübe ortalamasını dikkate almadan yazdığı fark etişim biranda..
Sonuç olarak haklısınız size katılıyorum, bana da sorsalar benzer uyarılarda bulunurum. Kimseye cesaret vermemek ve ucundan dahi olsa yapabilirsin dememek gerekli.

içten temennileriniz için tekrar teşekür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar