selam MT sakinleri

Merhabalar,
Ben Sercan İstanbuldayım 17 yaşındayım(sonunda:queen::queen:)
Bende 1-2 yıl önce motor virüsü kaptım.Ve 17 nisan sanıvlarına girebilcem.Bende motorlar hakkında bilgi almak sizin gibi motor sever insanlarla tanışıp deneyim kazanmak hatalarımı doğrularımı görmek için aranıza katılmak istiyorum.Ehliyet aldıktan sonra cbr125 almayı düşünüyorum.İnş.herşey istediğim gibi gider.
Sizlerin yardımı ile yanlışlarımı en aza indirerek güvenli motor kullanmayı öğrenicem.

Hoş geldin kardeş aramıza.Başlangış olarak cbr 125 yerinde bir karar.Düzgün kullanırsan uzun yıllar binersin..

aramıza hoşgeldin . ama tuhaf sen neden diğer 17 yaşındaki arkadaşlar gibi hayabusalara falan binmiyorsun :) yanlış anlama beni takılıyorum sadece . yaptığın tercih forumlarda verilen bilgilere göre gerçekten iyi bir tercih olmuş . hem japon hem 125 lik hayırlı olsun ;)

As. Aramıza hoş geldin dostum.. Yaşıtız senle.. Ben de bu c.tesi 13 şubat sınavına gireceğim..

Hepinize teşekkürler.Bende 17Nisan Sınavı giricem Hayırlısıyla ama Şişli/Ayazağa'dayım bana yakın önerebilceğiniz kurslar varmıdır acaba bazı kursların gereksiz ücret aldığını duydum güvenilir yer bulmak zor sanırım..

Çok teşekkürler.:rendeer::rendeer::rendeer:ßu sınav harcını 40 tl diye biliyordum.ama bugun konuştugum bir sürücü kursunda 2 kere 40 tl ödendigini soyledi.Yazılı sınavda 40 direksiyon sınavında 40 tl diye belirtti doğrumudur acaba?

o kursta direksiyon sınav ücreti var demektir. Benim kursta öle bişi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar