Selam MT ailesi

Herkese merhaba adım Beren, 20 yaşındayım aranıza Ankara'dan katılıyorum. Yaklaşık 2.5 yıllık motosiklet tecrübem var ilk olarak bu işe ZC 150 modelli Mondial scooter ile başladım yaklaşık 6-7000 kilometrenin ardından Hyosung GT 250 R'ye geçiş yaptım. Fakat bir kaç ufak tefek kaza gerek ZC ile gerekse GT ile beni motosikletten soğutmaya başlattı ve sonunda dayanamayıp bir kaç ay evvel motosikletimi sattım. Motosikletimi satmamdaki esas neden ise bir bayanın beni hiçe sayarak (göz göze gelmemize rağmen) düşmeme sebebiyet vermesi. Şimdilik benden bu kadar herkese tekrar merhaba :D

motoru bırakman kötü olmuş, hemen pes etme motor candır, hoş geldin !

Motoru bırakabileceğimi düşünmüyorum zaten ara verdim diyelim ama ne zamana kadar onu bilmiyorum. Hoşbulduk tekrar teşekkür ederim.

hoşgeldin..motoru bıraktıktan sonra foruma üye olman garip olmuş açıkçası:)..şehir içi maalesef beni daha çok korkutmaya başladı...motoru bırakmak yerine arazide takılabileceğin seçeneklere yönelmeni tavsiye ederim...

Bende o garipliğin farkındayım :) Baya uzun zamandır forumu takip ediyorum ama nedense üye olmayı hiç düşünmemiştim. Beni de esas korkutan şehir içi zaten. Tekrar hoşbulduk

Aramıza hoşgeldiniz...tekrar motorsiklet almanızı tavsiyee edrim çünki motosiklette olan zewk hiç birseyde yok ama tabikide çok ta tehlikeli..ankaraya selamlar

Motosikletin zevki kesinlikle hiç bir şeyde yok size tamamen katılıyorum. Ne zaman olur bilmiyorum ama yeni bir motosiklet alacağım eninde sonunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar