Selam motorcu gençlik!

Hoşbulduk arkadaşlar, dün ehliyet için işlemlere nihayet başlayabildim. Nisan'daki sınava gireceğim. Yalnız ehliyet almakla iş bitmeyecek tabi. Motoru ikinci el alacağım için Antalya, Adana ya da Ankara gibi çevre illerden birinde temiz bir motor bulduğum takdirde Konya'ya nasıl getireceğim motoru bilmiyorum. Kenardan kenardan giderim artık :)

Motorcuysan 60 yaşında da olsan gençsin, o yüzden böyle yazdım. Ben Konya'da takılmaktayım, Ereğli'de oturur Çumra'da çalışırım. Bir Hyosung GT250R alma hayalim var. Gidip geleceğim mevkiler arasında, Konya'yı da gezeceğim motorumla mümkünse. Ehliyeti Nisan'da çıkarıp temiz bir makina bulabilirsem camiaya katılacağım inşallah.

"Wheels of fire burn the night
Ride across the sky
Wheels of fire burning bright
We live to ride"

Tek derdim motor kullanırken hayattaki en büyük zevkim metal müzik dinleyemeyecek olmam.

kantele hoşgeldin foruma motoru alınca hyo gt250r topiğine takılmadan gitme...
müzik için kaska aparat yapılıyo yada bluetoot die bişi var neyse bırak müzik gerekeni yapsın:)

Hoşbulduk arkadaşlar, dün ehliyet için işlemlere nihayet başlayabildim. Nisan'daki sınava gireceğim. Yalnız ehliyet almakla iş bitmeyecek tabi. Motoru ikinci el alacağım için Antalya, Adana ya da Ankara gibi çevre illerden birinde temiz bir motor bulduğum takdirde Konya'ya nasıl getireceğim motoru bilmiyorum. Kenardan kenardan giderim artık :)

150km yol yaparsın kenardan kenardan 60-70 i geçmeden. yada at bi kamyona(halden gidenlere 20-30lira almazlar bile) aykın bi yerde iner devam edersin. ankaradan alacaksan motorun topiğinde birçok kişi ankarada mutlaka yardımcı olurlar

Son düzenleme:
Yav motoru sıfır mı alayım ikinci el mi karar veremiyorum. Nakit param yok, mutlaka kredi kullanmam gerekiyor. Mekanikten pek anlamadığım için ikinci el almam baya riskli olacak ama 3 bin TL civarında bir fark da az değil. Forumdan güvenilir bir arkadaş motorunu satsa da alsak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar