Selam motor tutkunları

Merhaba motorsiklet tutkunu arkadaşlar :cat:

Adım Ulaş,Bodrumluyum ve 26 yaşındayım.Bir kaç gün önce ilk motorum olan Keeway speed 150'yi aldım.Onunda adı Kara İnci,renginden dolayı böyle diyorum :bounce: Bu faydalı siteden ve sizlerden çok fazla şey öğreneceğimi düşünüyorum.Herkeze sevgi,saygı,kelebek :mrgreen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun dostum.
Aramıza hoş geldin.

Hoşgeldin Ulaş.
Motorun hayırlı olsun, aman tam korumalı kullanmayı ihmal etme.

Keeway Speed 150 teknik özellikleri olarak güzel bir motor, sitemizde sanırım çok kullanıcısı yok.

Kullandıkça fikirlerini görüşlerini paylaşırsan sevinirim. Özellikle, arka frenin disk olması bu tipteki commuter motosikletler arasından sıyrılmasını sağlıyor.

Kazasız belasız nice km.lere...

Motorunu kazasız belasız güle güle kullan..

Sıcak bir iklimde yaşamaktasın,

ihmalkar davranma, nereye gidersen git; kask,dizlik ve eldivensiz gitme..

Buldun papazı :p. Sende artık iflah olmayacaksın. Asıl sana sevgi saygı kelebek :p. Ben kendi şahsıma çelik, benzin v.b. şeyleri kabul ediyorum. Hoşgeldin :).

Merhaba motorsiklet tutkunu arkadaşlar :cat:

Adım Ulaş,Bodrumluyum ve 26 yaşındayım.Bir kaç gün önce ilk motorum olan Keeway speed 150'yi aldım.Onunda adı Kara İnci,renginden dolayı böyle diyorum :bounce: Bu faydalı siteden ve sizlerden çok fazla şey öğreneceğimi düşünüyorum.Herkeze sevgi,saygı,kelebek :mrgreen:

bende bodrumdayim hosgeldin.. umarim yuzyuzede gorusuruz bi gun.

Hoşbulduk arkadaşlar.Hepinize sıcak karşılamanızdan,iyi dileklerinizden ve tavsiyelerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim :rendeer:

Hoş geldin. Yeni motosikletin hayırlı olsun. Doya doya kullanman dileği ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar