dj_JAwsS' Alıntı:Selam
arkadaşlar,
sitenizi babama bağırırken buldum. Neden derseniz, bizim peder gecenin 4'ünde tv'nin sesini sona vurmuş, Zaga'yı izliyor. Annem ("de"lere özgürlük) de ona uymuş
. Onlara bağıracaktım
. Sizden 2 kişinin
söylediklerini duydum ve ben ("de"lere özgürlük) de modifiyeci birisi olduğum için
ve motor sporlarıyla her türlü ilgilenip ve forum sayfalarını sevdiğim için
geldim.
Adım Serkan, sportif ("tif"lere esaret) birisiyim taekwondo ve bb ile uğrasıyorum aşağıyukarı 8 yıldır tr 3 suyum
araçlara gelınce
tunerız (Bu ve bundan sonraki kısımda düzeltilemeyecek kadar yazım ve anlam hatası var) ankda opel performance shop sahibiyiz e30 muz var enka yı duymussunnuzdur duymayanlara soleyım enteller modifiye katili ((özellıkle bayanlar )))
ank dakıillega drag dıyolar orada her hafta kapısırız zevklı olur sım9 dıyeceksınız opel cısınız e30 nuz var e30 bır ruhdur ben e30 töbe hsa tapıyorum bmw benım ıcın her sey demek motor sıklere gelınce moto gp ye bayılıyorum o muhtesem seslerı yoqmu bır kere gordum haqyatım boyunca ona asık oldum ist gelmısdım halamın komsusı ıdı 900cc yamaha idi sanırım yalan olmasın sesi beni öldürdüm ama e30 ları anlatmayın her kez bilir yeri göhü inleten seslerinine ıse daha cok konusuurz
Kardeş bir gün gelde BORUSAN a hem tanışmış oluruz. Canlı arabalar var. Motorla da takılırız.:bounce:dj_JAwsS' Alıntı:eyw hocam bırdew arkdas esan boga demıs babamdan arabayı bazen calıyorum bız k.örende oturuyoruz cubukdaanlarsınya bır arkadas var kaçamak yapıyorum guzel arabalar var cubukda 06 gs 320 var onu gordum borusan otonun onu saten demeye grek yoq z3 ler e36 lar felan enkaya gelırsen tanısırız
06 ks 325
hocam yazılar ıcın ozur acele cıkmam lazımdı yazıyımda kacıyım dıye salladım olearkdas demıs pederde para bol dıye sayılır opel servisiyiz aynı samndada performance shop sanayıcı degılız servisiz en dandık bır motor kapak gelse kafadan 2 mılyar dusuyor yanında 5 kısı calısıyor dukkanın gelırlerı felan derkern hıç kalmıyorsa peder 3 4 rahat kalıyor bunun 1 mılyarı benzın desen
ben cok gezerım pederın arabayı cok kaçırırım oda zamanında motorcuymus
aynı samandada draglara ozel dızayn edılmıs sadce mah. ve ulusal draglarda kaldırdımız 73 comoddrre mız var
![]()