selam millet

aranıza yeni katıldım umarım bilgilerinizi benimle paylasırsınız. ben kanuni chetah125 almayı duşünüyorum, görusleriniz nedir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce:

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: :rendeer:

hoşbulduk arkadaşlar motor almayı düsünüyorum düşüncem chetah125ten yana kullanım tarzıma uygun bu motor hakkında bilgi sahibi olan varmı.

Valla ben yeni motorcuyum bir bilgim yok:pr: :pr: :pr: sadece HOŞGELDİN diyip gideceğim haa ama cay filan ısmarlarsan hayır demem
:queen:

Ailemize hoşgeldin dostum :rendeer: kanuni cheetah;tek silindir 4 zamanlı,5 vites,hava soğutmalı,ön ve arka disk frenli-9,5 litre benzin kapasiteli deposu,120+-5 kg ağırlığıyla başlangıç için ideal olabilir.Ancak ilk defa motosiklet kullanacaksan,motora hakimiyetin biraz zor olabilir.Tekrar aramıza hoş geldin :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
kanuninin cross modeli olan chetah diğer rakiplerine göre oldukça küçük bir cüsseye sahip performansıda 125 e göre düşük bide Hyosung 125 e bak derim

hoşgeldin arkadaşım. motor almak için max. fiyatını verirsen daha iyi yardımcı olabilirizç:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin..

verdiginiz bilgiler için sagolun arkadaslar motor için en fazla 3500 tl ayırabiliyorum chetah125in fiyatı 2800 oldugu için beni cezbediyor hyosung,un fiyatı ne kadar acaba birde chetah nın nerde ürretildigini bilmiyorum.yoksa ikinci el bir tiger*mı almalıyım......

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş celdinnnnnnnn.:bestmt: tutku yaratır...hehe...:bounce:

selo266 hoşgeldin aramıza, tüm bilgiler herkeze açık sonuna kadar.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar