Selam millet........

Selam arkadaşlar ben izmir den Ozan motosiklete başlıcaz inşalalh ufak bi scooterla :p yardımlarınızla ilerlicez tekrar herkese selam.......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HOŞGELDİN ...BÖLE DEVAM ET

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
jacky aramıza hosgeldin :thumright:

jacky' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben izmir den Ozan motosiklete başlıcaz inşalalh ufak bi scooterla :p yardımlarınızla ilerlicez tekrar herkese selam.......
İyi de Scooter'lar otomatik vites olmuyor mu? Bence scooter değil de düşük motor hacimli bir vitesli ile başlaman daha doğru olur. Scooter'a vereceğin parayla oranlarsak örneğin bir Honda CGL 125 2.075.000.000 fiyatıyla alınabilir. En azından adamakıllı öğrenirsin. Biraz daha para verebilirsen Honda Titan (125cc) ya da Twister (250cc) bile olabilir. Ancak ilk aşamada 250cc'yi geçme.

Bugün gezi dönüşü iki motorcunun arkasına takıldım. Yanlız gitmekten daha zevkli oluyor. Hem arabalar da daha saygılı oluyor grup olunca. En azından etrafta motorcu olduğunu farkediyorlar ister istemez.

Neyse efendim. Önde giden bir bayanın kullandığı Honda marka bir scooter idi. Bu touring scooter gibi birşey oluyor sanırım. 70'in altına hemen hemen hiç inmedik va alet yolda benim gittiğimden daha düzgün gidiyordu. Arkasında takip eden diğer motor ise BMW GS1100 idi. Scooter var scooter var yani. Yine de hangi scooter olursa olsun, scooter deyip geçmeyelim. Arkadaşımızla scooterdan inmiş dalaşırken de elimizi gazda unutmayalım, yoksa yol kenarındaki ısırgan otlarına dalarız değil mi? :)

Oktay

Hoşgeldin Jacky . İnşallah hayalindeki motora binebilecek tecrübeyi en kısa zamanda kazanır ve hayalindeki motoru satın alırsın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar