selam millet.. :)

merhaba arkadaşlar ben bu siteye uzun zaman önce üye olmuştum ancak bazı sebeplerden dolayı sitenize giremiyordum. hatta en son giriş tarihim 07-08-2005 olarak kaydedilmiş:) başka motosiklet sitelerine de üyeyim ancak aradığım samimiyeti saygıyı ve canlılığı oralarda bulamadım. umarım bu sitede her şey umduğum gibi olur:)

biraz kendimden bahsedeyim. 1987 istanbul doğumluyum. adım Ani. İstanbul Üniversitesi Matematik Bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. 2 senedir Vespa kullanıcısıyım. daha öncesinde mcdonaldsta evlere servis bölümünde çalışmışlığım vardır. hatta bu motosiklet merakımı ilerletip kazalı motosiklet parçalarının tamiri ve boyandığı bir boya atölyesinde çalışmaya başladım. tabi artık bu heveslerimi aldım. şimdi ise ilkokul ve lise öğrencilerine özel matematik dersleri veriyorum. :)
yaz kış motosikletle gezerim. her türlü korumam var kışlık yazlık vs.
yaz kış demeden bilinçli bir şekilde motosiklet kullanabilen motosikleti ve hayatı, yaşamayı seven insanlarla tanışacağımı umuyorum.

msn adresim [email protected]

abuk subuk mesajlar atanı modlara bildireceğim icabınıza bakılır ona göre!!

ani naber...hoşgedlin...bende seni en son bir vespa kazanı hatılıyordum...durumu çoktan halletmişsindir tabi...birde senin okulda çalışan deli bir kadınla olan tartışman vardı ya...:)o çok komikti...kadın senin orada görevli biri çıkıyomuş felan fıstık...md de sevenlerin çoktu be anicik...herhalde canını gerçek anlamda sıktılar...yanlız bu msn adresini vermeni anlamadım...yani böyle geniş bir platformda bu özel adresi paylaşmanı yadırgarım sadece...neyse benide ilgilendirmez...paşa gönlün bilir...galiba Hakan Dinçerin bulunduğu fuar sonrası bir gecede tanışmıştık...sevgi ve selamlar olsun sana...hoş geldin...

bende md ye geri döndüm...Sağolsun Hakan abi...

ha bu arada bizim elemanlar seni ilgi manyağı yaparlar...hakettiğin ilgi saygıyı burada bulursun...

mete_han bu benim gerçek adresim değil.
biliyorum abuk subuk birsürü mesaj gelecek. bana düşen sadece içlerinden adam gibi adamları elemek olacak. gerisi mühim değil. en basiti engellerim!

hoş geldin ani umarım istediğin şeyleri bulursun :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle... :rendeer:
:bestmt:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin...Umarım kalıcı ve katlımcı olursun...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

ani bişey sorcam....senin dünya tatlısı bir oyuncak ayın vardı...halen yanında taşıyormusun...

Sitemize tekrar hoş geldin.:rendeer:

Abuk subuk mesajlar atılıp atılmaması sana bağlı. Senin dışarıda algılanış şekline bağlı.

Öncelikle avatardaki resmini değiştirmeni ve daha mütevazı bir şeyler koymanı öneririm.

Öyle delegen delegen bakan (Bizim buranın tabiriyle) genç bir bayan , abuk subuk şeyleri de yollayın diyor resmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar