Selam millet 8 ekim cumartesi akşamaı saat 20:30 de maltepe sahil çay faslına.......

arkadaşlar ramconun selamı vardı sedatan aldım slamını iletiyimdedim kendisi iyiymiş
inşallah üsküdar tayfası caya teşfik buyurur :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:bekleriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamun aleykum Mt kemik tayfa....maşallah bi gün bile rahat yok her an her gün bir icraat var...
Neyse ben bişi Görmedim,duymadım,bilmiyorum,söylemedim,yarın İrfan bombayı patlatır Mt de nasıl olsa :)
Şimdiden hepinize iyi eğlenceler,bol resimler ve videolar bekleriz ona göre :)

motorum yok binmeye , arabayla giderim bir ihtimal çay içmeye ...

yahu sen gel tabi yengeyle ben veririm xx i bi tur atarsınız ama kaçmak yok....

selamün aleyküm.bi turda ben isterim ama önce yanlara şu tekerlerden takalım:mrgreen:

cocukterapibisikletiden.jpg

By farcob at 2011-10-08

Kocaeli İl Temsilcisi
beni listeye filan eklemeyin selocanlar affınıza sığınıyorum bu sefer beni affedin, pas geçin aslında gelmeyi çok istiyorum , fakat birdahki çıkarmayı buralara yaparsanız kocaeli kemik tayfada kemikleşiyor yavaş yavaş :) arkladaşlar hepinizi çok özledim fakat gelip gelemeyeceğim tam bir karmaşa

resim çekinin , video çekinin ne çekinirseniz çekinin ortamı teneffüs edelim biraz , haydeyin millet maltepeye ...

---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

yahu sen gel tabi yengeyle ben veririm xx i bi tur atarsınız ama kaçmak yok....

abi alıştı o beleş motürlere , sağı solu belli olmaz ,yengeyle sıvışır uzar aradan , benden sölemesi :cherry::queen:

---------- Post added at 11:24 ---------- Previous post was at 11:22 ----------

ağabey duruma göre bende arabayla geleceğim büyük ihtimal...
iki kişilik konvoy yaparız bizde....

ne oldu bekir motürün ishal mi oldu :cherry::queen: ybr yi bırak arabayla gel çay içmeye ne ayaksın sen şekerim gömü filanmı buldun ? :cherry:

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

selamun aleykum Mt kemik tayfa....maşallah bi gün bile rahat yok her an her gün bir icraat var...
Neyse ben bişi Görmedim,duymadım,bilmiyorum,söylemedim,yarın İrfan bombayı patlatır Mt de nasıl olsa :)

ahmedim bomba filan deme zaten milletin bombalardan midesi iyicene bulanmış bulanmış , şimdi imha ekibi filan dikilir başımıza aman diyeyim :cherry::queen:

konuyu açtım bu arada , nihayet bu gün işi gücüde astım yoruldum yavvv mt de moral bulacam biraz dökülün video ve resimleri şekerim paylaşım olsun neşemizi bulalım :queen::cherry:

beni listeye filan eklemeyin selocanlar affınıza sığınıyorum bu sefer beni affedin, pas geçin aslında gelmeyi çok istiyorum , fakat birdahki çıkarmayı buralara yaparsanız kocaeli kemik tayfada kemikleşiyor yavaş yavaş :) arkladaşlar hepinizi çok özledim fakat gelip gelemeyeceğim tam bir karmaşa

resim çekinin , video çekinin ne çekinirseniz çekinin ortamı teneffüs edelim biraz , haydeyin millet maltepeye ...

abi alıştı o beleş motürlere , sağı solu belli olmaz ,yengeyle sıvışır uzar aradan , benden sölemesi :cherry::queen:

ne oldu bekir motürün ishal mi oldu :cherry::queen: ybr yi bırak arabayla gel çay içmeye ne ayaksın sen şekerim gömü filanmı buldun ? :cherry:

ahmedim bomba filan deme zaten milletin bombalardan midesi iyicene bulanmış bulanmış , şimdi imha ekibi filan dikilir başımıza aman diyeyim :cherry::queen:

konuyu açtım bu arada , nihayet bu gün işi gücüde astım yoruldum yavvv mt de moral bulacam biraz dökülün video ve resimleri şekerim paylaşım olsun neşemizi bulalım :queen::cherry:

Senin adın yeter irfan efendi.
Farcop abi ayıp ettin şimdi sana 4 tekerlek takarız yanlara zaten kalkışta tekerlekler otamatikmen toplanıyor
http://www.youtube.com/watch?v=0AGfLLR16cM

Kocaeli İl Temsilcisi
selamün aleyküm.bi turda ben isterim ama önce yanlara şu tekerlerden takalım:mrgreen:

cocukterapibisikletiden.jpg

By farcob at 2011-10-08

faruk abi ne yaptın led işini varmı bi gelişme :) ?

---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:45 ----------

Senin adın yeter irfan efendi.
Farcop abi ayıp ettin şimdi sana 4 tekerlek takarız yanlara zaten kalkışta tekerlekler otamatikmen toplanıyor
http://www.youtube.com/watch?v=0AGfLLR16cM

:cat::cat::rendeer: abimsinnnnn..

inşallah kardeşim

---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:09 ----------

faruk abi ne yaptın led işini varmı bi gelişme :) ?

---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:45 ----------

:cat::cat::rendeer: abimsinnnnn..

bir dahakine sabiha gökçende buluşalım benim için rahat olur inmesi pardon gelmesi malum f 16 ....

hani liste nerede
irfan kardeşim topicde mesaj gönderdim görmedinmi
:rendeer:bide böyle mesajlar utandırıyor beni:joker:

Son düzenleme:

müneccimmi oldun sen görmeyeli?
ağabey hakikaten o hastalıktan mevcut şu anda bende...
ama şükürler olsun bugün baya iyiyim....
motorümle gidecem büyük ihtimal...

iftar yemegimizin afiyetle yedigimiz mekana 08 lastigimi ceviriyom :queen:
tekeriniz düz basın gelin gariiiiii :thumright

Yolcudur abbas bağlasan durmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Katılımcı arkadaşlara teşekkür ederiz özellikle bize sürpriz yapan JESSE e çok teşekkürler.Cümleten hayırlı sabahlar diliyoruz....MT KEMİK TAYFA Bu arada çaylar-kolalar ve hamburgerleri ısmarlayan Sayın FARCOP abiye de hürmetler Allah kesesine bereket versin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar