Selam lar

mrb arkadaşlar ve abiler aranıza yeni katıldım 19 yaşındayım

Eskişehir de üniversite okuyorum

normal de oto müzik sistemiyle baya alakalıyım fakat motor u da severim

bi motor alamayı düşünüyorum bu konu dada hiç bir bilgim yok bana birilerinin yol göstermesini istiyorum hatay lıyım yaz ları eskişehirden hatay a normal şartlarda motorumla gitmek isterim 300cc -500cc arası bi motor düşünüyorum

ilk binici olarak ağır gelmesin 300 cc 500cc ufak değil çünkü ama daha önce varsa bilemem bu arda hoşgeldin

ilk binici olarak ağır gelmesin 300 cc 500cc ufak değil çünkü ama daha önce varsa bilemem bu arda hoşgeldin

daha önce hatay da seyhan 301 - 251 im vardı ama benzin e yetişemiyodum sonra gittim bi ramzey aldım 98 cc şehir içi için 2 hafta kadar cbr 600 f kullandım hoşuma da gitti fakat şu an burda motorum yok hem burda binmek için canım sıkıldıgında da ankara istanbul a gidebilecek en önemlisi memleketim Hatay a götürebilecek 2004 üstü bir motor düşündüm fakat marka ve çeşit çok oldugu için bilen bilirlerinden yardım alınması gerek tigini düşünütorum

hoşbulduk bu arada rahat lık la 200 km/h da gidebilecek bi motor a ihtiyacım var

Son düzenleme:
hoş geldin,
sana tavsiyem zuzukiii hayabusaaaaa rahatlıkla 200 ü deviriyor garanti veriyorum

tavsiyem hem yakıtı tasarruflu olsun hem 200 ü devirsin dersen
cbf 500 derim
ama tarzın ve bütçeni de belirtseydin daha çok yardımcı olmaya çalışrdım
hoşgeldin tekrar

Aramıza hoşgeldin ; iyi güzel anlatmıssın ama motor secerken önce tarzını belirlemen gerekiyor...

Uzun yoL düşünüyorsan daha cok touring yerine naked leri öneriyorum... gÖRÜNTÜ itibariyle de daha şık duruyor... CBF 500 - GS 500 bak derim ben...

hoş geldin kardeş ne alırsan al önce makinayı beğeneceksin seveceksin bıkmam bundan dersen alacaksın gerisi gelir şindiden hayırlı olsun:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar