Selam kardeşlerim

Küçüklükten beridir motorcu olmak istedim bu sene olacak inşallah tatbiki ufak tefek motorlara bindik ama bu sene farklı olacak kawasaki ninja 250r alayım ozaman hayalim gercek olacak insallaaaaaaaaaaah Allah izin verirse kardeşlerim tura gideriz organizasyon yaparız on numara bes Yildiz vallaha billaha acayip sevincliyim yemin ediyorum laaan kardeşlerim bucak Burdur'da yaşıyorum tek kawasaki ninja 250r bende olacak Sadece Antalya değil bütün Türkiye ayağımın altın da olacağı icin her aktiviteye katılmak istiyorum kardeşlerim sonra yine görüşürüz siteyi dolaşım öğrenmem gerek neler var neler yo keyı akşamlar herkese..

Küçüklükten beridir motorcu olmak istedim bu sene olacak inşallah tatbiki ufak tefek motorlara bindik ama bu sene farklı olacak kawasaki ninja 250r alayım ozaman hayalim gercek olacak insallaaaaaaaaaaah Allah izin verirse kardeşlerim tura gideriz organizasyon yaparız on numara bes Yildiz vallaha billaha acayip sevincliyim yemin ediyorum laaan kardeşlerim bucak Burdur'da yaşıyorum tek kawasaki ninja 250r bende olacak Sadece Antalya değil bütün Türkiye ayağımın altın da olacağı icin her aktiviteye katılmak istiyorum kardeşlerim sonra yine görüşürüz siteyi dolaşım öğrenmem gerek neler var neler yo keyı akşamlar herkese..

Hayırlısı olsun yaş kaç bu arada

Küçüklüğüm'den beri motorcu olmayı isterdim, bu sene gerçekleşecek inşaallah, tabii'ki ufak tefek motorlara bindim, ama bu sene farklı olacak, Kawasaki Ninja 250r almaya niyetim var, o zaman hayalim gercekleşmiş olacak inşaallah.

Allah izin verir ise,beraber on numara bes yıldızlı turlara çıkarız, organizasyon yaparız, vallaha billaha yemin ederim'ki acayip sevinçliyim.
Forumdaşlar Burdur Bucak'ta yaşıyorum.

Kawasaki Ninja 250r aldığım zaman bulunduğum yerde, yalnızca ben sahibi olacağım işte o an'dan itibaren özgürüm, Antalya'da Helga'larda süzme Alaman gayfemi içip, İstanbul'da Reina'da İngiliz Margırıt ilem dans+vals+.. edip, bütün Türkiye'yi dolaşacağım.

Her aktiviteye katılmak istiyorum, kardeşlerim sonra yine görüşürüz, siteyi dolaşıp, öğrenmem gereken neler var, neler yok bakınayım
Herkese iyi akşamlar dilerim ..

Mütercim notu : Dekoder yandı, ancak bu kadar oluyor abü, Hoşgeldin.

Nurulllach fazla uzaklaşma gene gel. 17 yaşını doldurur doldurmaz ehliyet işini hallet ama!

Herşey zamanında güzel,bu heyecanı daha sonra istesende yaşayamıyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar