bulent125' Alıntı:
bostancı gösteri merkezinin önünde ışıklardaydım karşı yöne geçicektim yeşil ışık yandı önümdeki minübüs hareket etti arkasın dan ben 2 metr gittim ve minübüs ani,den durdu ben minübüsün solundaydım minübüs durunca ben farkına varmadım kafamı sağa çevirdiğimde arabaya gördüm sonra sı malüm gözümü hastanede açtım bana vuran araç benden sonra yaya kaldımında dura yaya çarpıyor ve en son elektirik direğine çarptıkta sonra durabilmiş şöförü ise 75 yaşın da emekli emniyet görevlisi karşıtaraf benim kırmızı ışıkta geçtiğimi idda ediyor olay bunda ibaret 6 aydan beri gözüme uyku girmiyor kafamı hep bu olayı takı yorum bakalım mahkemede ne olacak
Kazadaki kusurunu şimdi kadıköy civarında çalışan bir (yunus) arkadaşıma sordum telefonda, kendi tahminince senin yüzde 60 kusurlu olduğunu söyledi.Ama asıl kazayı yapan sürücünün 75 yaşında olması ve refleks açısından testedilmesi gerektiğini söyledi; ki çarpmamak için kaldırıma kadar çıkmış olmasıda refleks eksikliğinin bir kanıtıymış söylediğine göre.Ayrıca kaza büyük ölçüde senin hatanla oluşmuş olsada, 75 yaşındaki eski emniyet mensubu dedemizin, kendine, malına, ve çevreye verdiği zararlar tamamen kendi hatasından kaynaklanıyor bunuda unutma.
Daha ayrıntılı bilgi verebilirsen belki yardımcı olabilirim.
Hastanede senin ifadeni aldılarmı?
Aldılarsa ne söyledin, onlar ne yazdılar?
Dede nin süraati tahminen nekadardı.
Dede nereleri kırmış nereleri yıkmış, kimi ezmiş, nerede ezmiş?
Bunlar çok önemli.
Ayrıca karşı tarafın şahitleri aynı zamanda seninde şahidin sayılır unutma.
Dede nin şahidi varmı?
Daha ayrıntılı yaz ki, daha ayrıntılı cevap alabilesin.
Noktalama işaretlerinede dikkat et.Yazdıklarını çözmemiz için faydalı olacaktır.
Motosikletle kal.
Sercan