Selam herkese!

merhaba dostlar....

aranıza yeni katıldım , scooter kullanıcısıyım ve otomotiv sektöründe "servis müdürü" olarak çalışmaktayım.

aldığım bu scooter' ı kullanıcılarından ve bu forumlardan bilgi edinerek aldım...gerçekten bu forumlarda motorlar hakkında birinci ağızdan bilgi edinilebiliyor..

bnde yeni geldim kardeş bnde scooter kullanıcısııyım ne war sende (motor)

hoşgeldin müdürüm daha çok şeyler paylaşıcağız

merhaba dostlar....

aranıza yeni katıldım , scooter kullanıcısıyım ve otomotiv sektöründe "servis müdürü" olarak çalışmaktayım.

aldığım bu scooter' ı kullanıcılarından ve bu forumlardan bilgi edinerek aldım...gerçekten bu forumlarda motorlar hakkında birinci ağızdan bilgi edinilebiliyor..

Eyvallah.....:)

Hoşgeldin aramıza kardeşim....:rendeer:

ben asya 125-T kullanıcısıyım..almadan önce çok araştırdım , kullananlara sordum,tarzım cruiser olduğundan scooter'ımı da bu tarza yakın seçtim..neden scooter ?.. scooterin diğer motorlara göre enteresan bir güvenliği olduğunu keşfettim....birkaç defa gözümün önünde scooter kazasına şahit oldum,düşmelerde ve yan yatmalarda diğer (özellikle cruiser tarzı motortlarda) daha az hasar verdiği gözüme çarptı..çünkü ayaklar serbest oluyor..scooterlerin içerisinde de (hangi marka olursa olsun) bu modelin "daha az" arıza yaptığı ve daha az problem çıkardığını keşfettim..
yavaş motor, ama arıza yapmadan (sabrın varsa) uzun mesafe gidebilirsin.alalı iki sene oldu ama tek marşta çalışıyor..yüksek nitelikli tam sentetik yağ kullanıyorum,çin malı motora değermi yahu diyen arkadaşlar varsa eğer , evet..değer..çünkü ne malı olursa olsun makina makinadır ve aşınan birsürü parçaları var ve bunu da geçiktirren yağdır..sonuç olarak ben mootorumdan ve performansından memnunum,bazen cruiser makinaya geçmek fikri kafamı karıştırmıyorda değil hani..ama şu anda değil !..
saygılar

selam...sende bizim qruba dahil oldun demek...süper...

MONDIAL 125 ZN konusunu dewamlı takip et...biz zenciler ( ZN ) ordan haberleşiyoruz... :)

Hoş geldin dostum, hayatın anlamı iki teker üzerindedir diyerekten selamlar sana.. ben de yeniyim arkadaşlar ismim hayrettin 150 lik bir scooter kullanıyorum ben de. hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar