Selam Dostlar...

Sitenizin ismini duyduktan sonra girip bir bakaim dedim Takıldım kaldım.. İşte şimdide buradayım, Reklam olmasın 3 tane daha motorsikletle ilgili siteye üyeyim. Birçoğunuzu tanıyorum. Adım Murat, Turgutluda Oturuyorum.. Sınıf Öğretmeniyim fakat kendi işim olan Ticaretle (Toptan gıda işi) uğraşıyorum. 31 Yaşındayım.. Hepinizle en kısa zamanda tanışmak ümidiyle..

:rendeer: :) :cat: :bounce: :mrgreen: :cherry: :king: :bestmt:

maxell hoşgeldin .. yalnız burası o diğer üç siteden farklıdır .. farkı mı .. içindeki insanlar .. :rendeer:

Hoşgeldin maxell. :rendeer:
Profesyonel bir tanışma topiği.

hoş geldin maxell, umarım foruma yazılarınla bol bol katkıda bulunursun ve bizde tecrübelerinden yararlanrız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm aramıza hoşgeldin o üye olduğun sitelere bende üyeyim .cumartesileri yptığımız toplantıların birinede gelirsen yüz yüzede tanışma imkanımız olur.

Hepinize teşekkür ediyorum Arkadaşlar.. Gerçekten Burada Kaliteli ve cana yakın insanların olduğunu düşünüyorum.. Hayatta Engüzel şey Samimiyet Dostluk ve Anlayışlı İnsanlarla birlikte olmak sanırım Doğru Yerdeyim.. :rendeer: :king:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
öğretmenim,öğretmenim.seni ben pek çok severim
hoşgeldin :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yine merhaba maxell seninle ortak bir kaç sitemiz var birbirimize yabancı değiliz yani eşini ve seni burada görmek çok hoş en kısa zamanda bir izmir toplantısında sizleri aramızda görmek isteriz :rendeer:

hoşgeldin :rendeer: bu arada geç oldu ama "öğretmenler günü"n kutlu olsun. :rendeer:

maxell, aramıza hoşgeldin bu arada geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hoşgeldin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar