Selam dostlar!

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Herkese selamlar dostlar!
Aranıza Ankara'dan katılıyorum, henüz bir motorum yok ama beklemedeyim (her an bi çılgınlık yapabilirim:) )
Genelde cruiserlarla ilgileniyorum ama marka açısından daha net bir karar verebilmiş değilim..
Menşey olarak Çin menşeyli cruiserlardan birini almak istiyorum çünkü bütçem diğerleri için yeterli değil ve yeni başlayacak biri olarak ikinci el bir çinli cruiserla başlamanın iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum...
Dikkatimi çeken markalar arasında Regal Raptor ve Masai Grand Eagle bulunuyor ve bunlardan birini alacağımı zannediyorum...
Neyse şimdilik bu kadar yeter herhalde, daha uzunca bir süre beraber olacağımızı düşündüğümden şimdilik daha fazla yazmaya gerek görmüyorum..
Bu arada yarın A2 sınavım var, bana şans dileyin dostlar...

Hoşgeldin :rendeer: Kalıcı dostluklar edinmeni dilerim.

Yarınki ehliyet sınavında başarılar dilerim.

Başaracağına inancım-ız tamdır :cat:

aramıza hoş geldin yarın ki sınavda başarılar
::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin yarın bende giriyorum sınava hayırlısı olsun hepimiz için kolay gelsin..............

slm bir şey sormak istiyorum jawanın cezer yada cezre diye bi modeli varmı

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin , bugün tanışacağız gerçi :)

baktımda ankaralılardan hiç merhaba , hoşgeldin, 25 karakter diyen falan yok ben yazayım dedim

motorsuza selam vermiyor bizimkiler :p pro ya da selam vermemeye başlamıstık canına tak etti demekki :p :cherry:

HOŞGELDİN..BENDE SINADAN GELDİM ZATEN ÇOK BASİT FORMALİTE İCABI GİBİ BİŞEYLER YAPIYORLAR:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar