selam bengeldıım!!

herkeze selam!! ben yenı uyeyım cunku motorun odemesın bugun yaptıım keeway superlight 150 aldım. acemı bır kullanıcıyım arabadan belım bukulunce motor almaya karar verdıım ama cok zevklıymıs:) sanıyoruum kısa zamanda aska donusecek, tabıı allah kaza bela vermezse.... profosyonel arkadaslardan ogutler ve tuyolar beklıyoruum herkeze saygılar gorusmek uzere.....

Süper Moderatör (BBRR)
biondovagabondo, aramıza hoşgeldin :rendeer: formu iyice bir gez aklındaki çok soruya cevap bulursun :cat:

hoşgeldin biondovagabonda (başka nick bulamadın mı :queen: ) Sana ve motoruna birlikte mutlu günler diliyorum. umarım aramızda da hoş günler geçirirsin :king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba hoşgeldin formaa :king:

arkadaslar cok tesekkur ederım ılgınıze.. burası ne guzel bır yer beklemıyorduum valla...saygılar...

biondovagabondo, arkadaşım hoşgeldin sefa getirdin biraz sezon sonu geldin ama olsun.sen gebzede cenk Menderes hocamızı bul o sana tecrübelerini aktarır. :queen:

Hoş geldin hocam yollarda görüşürüz.
Yalnız hocam burası öyle hep sanal bir yer degil, yarın öbürgün buluşucaz adını nasıl söyliycez ?

biondovagabondo hoşgeldin.
Nikin ne anlama geliyor? Sana kısaca söylenebilecek bio, bidon ... gibi söylersek ayıp olur biliyorum ama, bırak akılda tutmayı, okunması bile zor.

hoşgeldin adamım allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin aminnnnn

peril formaaaa biraz acayip kaçmış bea :queen:

arkadaslar ısmım volkan... yarın oburgun bulusmaya karar verırsek mutlaka bende gelıcem, zaten bu arkadaslıkların sanalda kalmaması gerekır. evet bıraz sezon sonuna kaldım ama ozellıkle bekledıım asıl amac onumuzdekı yaza hazırlık... :)

Motosikleti
Su Motoru
Peril, "formaa" değil güzelim :) "forum' a" :p. Arkadaşım hoşgeldin, prof. olarak görmüyorum kendimi ama tecrübeli bir motosiklet sürücüsü olarak sana diyorum ki ; "yanlış zaman seçmişsin motosiklet aşkına başlamak için" . "Neden" diyecek olursan eğer, kış aylarında motosiklet sürmek hem zor hemde birhayli tecrübe gerektirir. Kah yerlerin ıslaklığı ve kayganlığı kahsa soğuk seni motosiklete ısınmadan soğutabilir. Neyse hayırlı olsun motosikletin, kazasız belasız güzel günlerde binersin inşallah ...

metall gelmim orayaaaa,bi işim bi siz,buna dua et be sen bakimmmm:)idare etçen artık ala ala yaaaaa :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin hocam..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar