selam ben mehmet

selam arkadaşlar ben burdurdan mehmet farınız acık tekerleriniz yola düz bassın:cat::cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kalıcı Ve Katılımcı Olman Dileği İle :)

Kazasız Sürüşlerrr :king:

boy

Merhaba Mehmet, benim adım da Mehmet ama beni herkes boy diye bilir. Ben askerliğimi Burdur'da yaptım. Burdur bence şehir olmayı hak etmiyor. Tek bir caddesi var başka da birşey yok. Yapı Kredi bankası bile yoktu, para sıkıntısı yaşadım asker olduğum süre boyunca. Burdur'un tek geçim kaynağı askerler. İnsanlar haftasonu 2 gün çalışıyor, haftaiçi yatıyorlar. Burdur hala aynı durumda mı merak ettim?

Merhaba Mehmet, benim adım da Mehmet ama beni herkes boy diye bilir. Ben askerliğimi Burdur'da yaptım. Burdur bence şehir olmayı hak etmiyor. Tek bir caddesi var başka da birşey yok. Yapı Kredi bankası bile yoktu, para sıkıntısı yaşadım asker olduğum süre boyunca. Burdur'un tek geçim kaynağı askerler. İnsanlar haftasonu 2 gün çalışıyor, haftaiçi yatıyorlar. Burdur hala aynı durumda mı merak ettim?

sen askerlik yaptığın için burduru öyle sanıyorsun senin gördüğün esnaf cürükler burdurun gecim kaynağı tarım ve sanayidir :pr::pr::pr: senin alışveriş yaptığın cadde üzerindekiler coğunlukla yabancı esnaftırrr :queen::queen::queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin arkadaşım, kazasız sürüşler..

mehmet abim yeterince açıklamış zaten ama..
Burdur'da Yapı Kredi Bankası artık var..
Şehir olmayı %100 hak ediyor. Neden mi??
Dünya'nın en çok ziyaret edilen mağaralarından birisi olan İnsuyu Mağarası Burdur'da.
Türkiye'de belirli bölgelerdeki Dikkuyruk'lar %75'inden fazlasını Burdur Gölü'nde yaşamlarını sürdürüyorlar.
Tarihi yerleri, gezilip görülecek yerleri olarak Sagalassos, İnsuyu, Taş Oda, Bakibey Konağı, Kybria, Kaya Mezar, Kremna, Ulu Camii, İncirhan, Susuz Han ve daha bir çok mekanımız var.
İki hafta sonra MT-Burdur Sagalassos gezimiz var.
En büyük kozlarımızdan olan iki yiyecegimiz ise:
Burdur Şiş
burdursisi.jpg

Ceviz Ezmesi
ceviz.jpg

daha fazla bilgi isteyenler için
www.burdur.gov.tr

teşekkürler...
bu arada mehmet abi tekrar hoşgeldin...:queen::bounce:

hoşgeldin aramıza... Birlikde güzel günler geçiririz inş forumda... :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

SeRHaTeKiNci valla o resimleri koymaya utanmıyomusun arkadaşım aç olanı var gelemiyecek olan var ..:cherry:
İlk fırsatta Burdura gaz açıp Mt burduru ziyaret etmek şart oldu..

bu arada ben 7 yıl babamın görevi nedeni ile Ispartada bulundum Burdur"a sık sık gittim ..daha sonra askerliğimin bir kısmınıda Ispartada yaptım ..orda yaşamakla askerlik yapmak çok farklı ..

en kısa sürede görüşecez ona göre :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar