selam ben geldim !

merhaba motor tutkunları artık aranıza bende katıldım. ben antalyadan katılıyorum bu foruma ismim hakan. antalyanın alanya ilçesınde bır otelde receptıon ( önbüro ) şef'liği yapıyorum. yasım 19. buyuk motor almaya cok heveslıydım ama olmadı peder beyle atıstık alamadım :D
3 gun once de ramzey 150 cc lik bı motor aldım. motorumdan memnunum ufak tefek masrafları var sımdı onlarla ugrasıyorum. msn de tanıstıgım bı arkadasım buraya uye olmamı tavsıye ettı bende olmak ıstedım ve suandada aranızdayım.......herkese ıyı gunler ve kazasız belasız seyırler dılıyorum......... ( D_R_A_C_O_L_A )

Hoşgeldin dostum.Kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hakan aramıza hoşgeldin kalıcı katılımcı olman dileği ile tekerin düz bassın ALLAH kaza bela vermesin..

Vayy Hosgeldin Hakan :) Ben de 20 gün Resepsiyon da Çalıstım ; bilirim işinin ne kadar yorucu olduğunu :p Turizm okuyorum ben de :)

Bu sene inşallah staj için otaraflara akacağım :) Daha da dönmem zati :) Kalıcı olman dileği ile :rendeer:

aramıza hoşgeldim kardeşim. yeni moto hayırlı olsun. ama keşke biraz daha para biriktirip gv250 alsaydın. mesela ben biraz param olmasına rağmen biriktirmeye devam ediyorum. inşaalah gv250 me kavuşurum. allah kazalardan korusun. tekrar hoşgeldin.:mrgreen:

antaltalı dracola

s.a. arkadaslar ne zaman motor turuna cıkıyoruz ?
eger alanyaya bıu tur duzenlemek ıstersenız sıze her konuda yardımcı olup burda sızlerı agırlayabılırım.......hakan.......ramzey 150cc
alet lanet..........................

antalyalı dracola

arkadaslar ben alanyadan hakan. yenı motorumu aldım ve sızlerele tanısmak ve bı gezi duzenlemek ıstıyorum...........

evet çok sıkı bi giris olmus önce bi tanısma bölümüne topiic açsaydın güzel olurdu ayrıca antaltalı yazmıssın topicin baslına sanırım antalyalı olacaktı

Siteye hoşgeldiniz. Katılımcı olmanız dileğiyle...

Kendinizi biraz tanıtsaydınız. Nerede yaşıyorsunuz falan. İlgili il MT gruplarına ait başlıklarda üyeleri tanıyıp gezilere katılabilirsiniz.

Hoşgeldin arkadaşım.Düzenle valla bi gezide arkadaşların gözü gönlü açılsın:cherry:.

A

arzum_1907

hoşqeldin kardeş:cat:kalıcı we katılımcı olman dileği ile..antalya mt grubundan bizlere ulaşabilirsinn..tekerin düz bassın:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hakan alanyadan çık merkeze gel orda sıkı bir buluşma düzenleriz..

Antaltalı dracola'yı tutabilene aşkolsun:cherry:.Tanışma başlığındada dediği gibi bölge halkının tozunu silkeleyecek galiba:mrgreen:.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar