Selam ben cengizzzz

Selam herkese...

Cmt teslim aldığım 150T ve ben birbirimize alışmaya çalışıyoruz. İlk günden beni baya üzdü. Benzin hortumları falan yerinden fırladı ama şimdi iyi gibiyiz...

Artık ben de iki tekerliyimmm

Süper Moderatör (BBRR)
aramıza hoşgeldin :rendeer:
rEnE ye bakma o yazmayı sevmez işaretlerle anlatır ne demek istediğini

aleykümselam dostum, aramıza hoşgeldin. allah kazasız belaszı sürüşler nasib eylesin(amin) :rendeer:

cengiz hoşgeldin aramıza motorunda hayırlı olsun , kazasız belasız kullanırsın inşallah. naaptın motorada pörtlettin hortumları ?? :p

Çok teşekkürler dostlar... uzun zaman sonra kendi mahalleme gelmiş gibi hissediyorum kendimi. :cherry: bu kendime ait ilk motorum ama 97 den beri ehliyetli olarak motor kullanıyorum.bunu da bizimkileri alıştırmak. motor olayına ısındırmak için aldım. hatta teksitlerini de anneme ödetiyorum :pl:

Valla Cmt fulledim depoyu bıraktım evin önüne. bir iki işim vardı. bir de yağmur yağınca çıkmadım hiç. sabah bi açtım kontağı benzin ibresi oynamıyo. dedim heralde gösterge bozuldu. bir iki marş. tık yok.

filtreden çıkıp motora giren yerde klipsi iyi takmamışlar. hortum çıkmış yerinden. bin türlü teraneden sonra bide baktım depodan çıkışta da delik var. fıskiye gibi atıyo benzini. allahtan ucuna yakın biyerdeydi de kesip tekrar bağladık.

şimdi altlarda biyerlerden lakır lukur bi sallantı sesi geliyo. ama cmt den önce de gidemem servise. bakalım ne olacak durum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boşver yaw dert etme.. Annen taksitleri ödüyo bari sende benzini al artık.. Akan akar kalan sağlar bizimdir...
hoşgeldin :rendeer:

eywallah okulyolu.
Boşver yaw dert etme.. Annen taksitleri ödüyo bari sende benzini al artık..
Benzinde değilim de adamlar deponun çıkışını tam eksozun üzerine koymuşlar... Valla havalanıyoduk nerdeyse. Afterburner olayına giriyoduk az kalsın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar