Selam, ben Can, bağımlıyım.

Selam arkadaşlar, ben Can. Kayserideyim ama Adanalıyım, genelde Demirspor formasıyla gezerim, uyurum, kahvaltı yaparım, yemek yerim, ders çalışırım, bazen ders bile anlatırım.
Öğretmenim, dershane öğretmeni, fizikçiyim. Tekrar üniversite kazandım bu sefer elektronik mühendisi olacağım kısmetse.

Motosikletleri çocukluğumdan beri seviyorum, nedenini hepimiz biliyoruz!
Sonuçta cips yiyen insanlarız. :)

Motosikletimi yenilemeyi düşünüyorum, onun için de tavsiye isteyeceğim sizden. Görüşürüz.

Hoşgeldiniz hocam bende Kayseride Harita Müh. okuyorum. Forumda neredeyse hiç Kayseriden birilerini görmüyordum şaşırdım :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Selam arkadaşlar, ben Can. Kayserideyim ama Adanalıyım, genelde Demirspor formasıyla gezerim, uyurum, kahvaltı yaparım, yemek yerim, ders çalışırım, bazen ders bile anlatırım.
Öğretmenim, dershane öğretmeni, fizikçiyim. Tekrar üniversite kazandım bu sefer elektronik mühendisi olacağım kısmetse.

Motosikletleri çocukluğumdan beri seviyorum, nedenini hepimiz biliyoruz!
Sonuçta cips yiyen insanlarız. :)

Motosikletimi yenilemeyi düşünüyorum, onun için de tavsiye isteyeceğim sizden. Görüşürüz.
Hosgeldin.
Hele bi elektronik mühendisi ol gel yapariz tavsiyelerimizi.
Forumda baska fizikçi arkadaslar da var alttaki linke tiklayarak onlarla tanisabilirsin.

Fizik tutkunlari

Neyse saka bir yana hosgeldin.
:cat:

Teşekkür ederim arkadaşlar
fizik tutkunları dedin ama vücut geliştirme çıktı karşıma :)
Mustang, dostum senin motorun mu o profildeki?

Sağolun hocam darısı sizin başınıza inşallah. Fiyat aralığı, tarz ve kullanacağınız periyottan bahsederseniz marka model tavsiye edebiliriz.
Konu açtım hocam, burda.
Benim en büyük derdim, istediğim tarz belli değil... :)
Chopper ya da Hyosungun RT125 arasında kaldım. Burada var bi tane.
İkisi de çok hoşuma gidiyor ancak hem yayla, dağ bayır gezmek hem de arada uzun yola çıkmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar